Prachtig en kwalitatief, maar zeer trage levering.

Indien je nog zeer veel tijd hebt, kan het geen kwaad om je materiaal laat te ontvangen. Maar ik twijfel helaas toch om mijn geboortekaartjes hier te bestellen en te laten drukken omdat de levering toch wat een tijdje duurt. Verder ben ik zo tevreden over het materiaal en afwerking van al de producten die ik had besteld. Zo jammer van de trage levering!

bon service

La qualité est au rdv et ils sont réactifs avant commande :-) ne pas hésitez pour vos invitations

Heel goede service! Kwaliteit! Mooie producten!

Snelle levering, goede kwaliteit

De producten die ik bestelde waren vlot geleverd en van mooie kwaliteit. Juist jammer dat er geen handleiding bij zit hoe je het in elkaar moet steken

Envoi super rapide et efficace

Facilité de création, impression très rapide. Bonne qualité et bonne expérience générale

Faire part magnifique mais...

Faire part magnifique pour notre mariage exactement ce que je voulais. Arrivé assez vite. Petit bémol, qui en devient un gros finalement, pas assez d attache pour les 50 faire part commandé. J en ai reçu que 44. J'ai du aller en racheter qui du coup ne sont pas de la même couleur parce que pas le temps d attendre un nouvel envoi.

Très contente

Très rapide et très belle qualité. Je suis ravie

Alles inorde,

mooie stickers, snelle levering

Heel tevreden

Ik vroeg eerst een testprint omdat ik in totaal toch wel mooi aantal kaartjes wilde bestellen. Het zou zondig zijn dat ze niet het resultaat zouden tonen dat ik wenste. De testprint kwam heel snel en zo kon ik ook heel vlot en snel de bestelling afronden en ontvangen. Druk heeft mooie kwaliteit. Heel goede service, heel vlotte verwerking en verzending, geen enkele negatieve opmerking.

Belle qualité

Produit conforme à ce qui est commandé. La qualité d'impression est excellente. La qualité des papier répond parfaitement aux attentes. L'envoi est rapide (dommage que bpost ne soit pas plus réactif). Je n'hésiterai pas refaire appel au service de Tadaaz, pour d'autres créations.

Perfecte, snelle service!

Zeer klantgericht, bereikbaar voor vragen, mooi aanbod en snelle levering

Tevreden

Minpuntje: leveringstermijn

Trés satisfait du service rendu.

J'ai été suppris de l'efficacité de vos services et de la rapidité, en plus de la proposition qui m'a été faite de modifier ce dont j'avais personalisé afin d'avoir une image plus nette.

Alles tiptop in orde!

Heel vlot, Alles heel erg in orde!!

Tip top in orde!

Alles zag er net zo uit als verwacht. Mooi op tijd geleverd.

Magnifiques

Les produits reçu sont de bonnes qualités et très bien réalisés

Super produit très bien réalisé

J ai commander pour la communion de mon fils et je suis ravie de ma commande

Super service

Voor de 1e maal besteld en zeer tevreden! Op een zondag namiddag besteld en maandag namiddag mochten we de uitnodigingen al gaan afhalen! Zeker voor herhaling vatbaar in de toekomst!

Hele goede kwaliteit voor weinig geld

Wij hebben onze geboortekaartjes en onze enveloppes hier besteld. Goede kwaliteit voor weinig geld. Ook de voorstellen qua doopsuikers/zeepjes/… waren heel handig. Geboortekaartje was makkelijk aan te passen naar wens en de gedrukte kaartjes kwamen ook snel. Kortom, wij zijn heel tevreden!

Super tevreden

Bij de proefdruk werd ons geduld wa op de proef gesteld en moesten we lang wachten op de levering. Maar bij de volledige bestelling is het enorm vlug verlopen. Heel tevreden!!

"Expérience de qualité pour les faire-part de mariage"

J'ai récemment travaillé avec cette entreprise pour mes faire-part de mariage et je suis absolument ravie du résultat! Leur talent pour la conception est évident dans le design élégant et personnalisé de mes faire-part. En plus de leur sens de l'esthétique, ils se sont également distingués par leur rapidité de service et leur engagement à fournir un bon service. Je suis très satisfaite de ma commande et je recommande cette entreprise à tout le monde à la recherche de faire-part de mariage de qualité. Merci pour tout!

Mooie kwaliteit, snelle levering

Wij waren zeer tevreden over de kwaliteit en snelle levering van de producten. Ook is Tadaaz gemakkelijk bereikbaar bij vragen.

Uitmuntend

Ik ben superblij met mijn ontwerp en heb de nodige wibzigingen aangebracht en mijn defitieve exemplaren besteld. Snelle service en super kwaliteit.

Globalement contente du service

Je suis globalement contente du service très rapide de Tadaaz. Les produits correspondaient à ce que j'attendais. Il y a cependant des petits défauts sur deux des trois produits commandés. Une petite tâche d'encre et un gros coup dans le bois...

Parfaite

Parfaite rapide