Vlit, snel en kwalitatief

We maakten vlot een ontwerp en deze werd snel geleverd. Ik was onder de indruk van de kwaliteit. Hele mooie kaart met heldere kleuren op stevig papier.

Snelle service goeie kwaliteit

Veel keuze en makkelijk te maken met een snelle service

Ik heb zelf mijn doopsuikers gemaakt voor mijn zoontje. Ik had de stickers bij jullie besteld. Was hier heel tevreden mee. Vlot geleverd en mooie kwaliteit. Jullie stickers maakten mijn doopsuikers volledig af. Dikke merci!

Origineel, creatief en snelle service!

Dit is reeds het 4de jaar dat ik nieuwjaarskaartjes laat drukken bij Tadaaz. Uitstekende kwaliteit en snelle service. Aanrader!

zeer goede kwaliteit, prima en zeer snelle service

Ter info: Voor de verjaardagskalender van onze firma zou het fijn zijn als die niet ieder jaar helemaal opnieuw moet gemaakt worden wat betreft de verjaardagen. De foto's vernieuwen we sowieso. Ik kocht stickers voor het dichtkleven van de enveloppen. Al snel bleek dat deze makkelijk loskwamen.

Overbelicht

Onze kerstkaarten waren te licht uitgevallen . We hadden ze zwart/wit laten afdrukken maar enkele foto's waren dus te licht. Bij het voorontwerp (op de computer) was dit voor mij niet zichtbaar. Verder kaart van goede kwaliteit.

Geen betere plek voor geboorekaarten

Al meerdere keren besteld op Tadaaz. Wij zijn zeer tevreden over het vlotte verloop en het resultaat.

Povere kaartkwaliteit

Heel slappe kaartjes, het leek precies (iets harder) printpapier. In tegenstelling tot eerdere ervaringen waarbij ik supertevreden was, was het dit keer een grote ontgoocheling.

Super firma

Hele mooie kaartjes, snelle levering, alles zeer verzorgd.

Persoonlijk met een moderne toets

Snelle service prachtig afgewerkt

Snelle en correcte levering.

Eigen ontwerp is mooi afgeprint en snel geleverd tijdens eindejaarsperiode

Parfait et rapide ! Merci

Très bien ;-)

Topkwaliteit!

Topkwaliteit, en een héél goede service: snelle levering, goede communicatie met de klantendienst!

Snel en perfect

Zoals steeds mooie kaartjes en een snelle levering. Bedankt.

Niet tevreden

Er werd niet duidelijk weergegeven of er enveloppen bij waren en op tadaaz waren er ook geen te vinden. Als je andere maten geeft, zou dit beschikbaar moeten zijn.

Mooie keuze, snel gemaakt en vooral snel geleverd

Heel mooie keuzes op de website en de kaartjes zijn in mum van tijd opgemaakt. Heel gemakkelijk. Daarnaast worden ze ook heel snel geleverd! Was heel handig want ik heb maar last minute beslist om toch een kerstkaartje te maken.

Altijd correct

Ik ben steeds tevreden over de kwaliteit, de prijs.

Très contente!

Très bon service, tout est bien clair sur le site. L envoi est rapide et soigné. Et les produits super! Il y a beaucoup de choix. Je recommande sans soucis.

parfait

Rapide execution du travail reception dans les 72h de la commande. C'est ma 3e année de commande avec Tadaaz et j'en suis ravie!

Niet positief

Foto mooie kleur, blauwe verkleuring op kaart,jammer!

Supersimpel en supersnel

Tevreden

Al heel wat besteld bij tadaaz en altijd is alles in orde.

Topservice!

In onze eerste bestelling zaten er 2 pakjes witte zeepjes i.p.v. 1 pak witte en 1 pak blauwe zeepjes. Bovendien waren de stickers helemaal gekreukt door slecht inpakken. Na onmiddellijk mailen/whatsappen met Tadaaz de dag erna de juiste bestelling in huis en nieuwe stickers! Alles voldeed aan de verwachtingen. We kregen ook heel veel complimentjes over de geboortekaart ☺️

Supersnel en dik in orde

Eerst een proefdruk besteld en goedgekeurd, dan ‘s avonds besteld en de volgende namiddag al klaar. Zeer tevreden. Geen 5 sterren omdat de proefdruk wel lang onderweg was, maar dat zal dan wel aan B-post liggen. Misschien de mogelijkheid geven om ook de proefdruk af te halen.

Bestelling geplaatst en enkele dagen later in de bus.Alles mooi afgewerkt.SUPER!

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge