Mooier als verwacht

Zelfs in de drukke kerstperiode was de levering er zeer snel. Ik was aangenaam verrast toen ik de doos opende. Zelf was ik niet helemaal tevreden over de foto's, maar eens ze afgedrukt op het kaartje stonden... Helemaal tevreden!

Heel correct, heel goed

GEWELDIG!

mooie kaarten, veel keuze, steeds verrassend, makkelijk te editen, snel besteld en betaald, zeer snel geleverd en prachtig resultaat. Steeds een geweldige ervaring bij Tadaaz! Dankjewel!

Superleuke gadgets!

super zonder fabrieksembleem

Net wat ik wou aan een eerlijke prijs en zonder stempelprint van "tadaaz"

Geweldige site

Handige site om kaarten en kalenders te maken met eigen foto's. Werkt gemakkelijk en levering is snel.

Travail précis

Malgré des photos de faible résolution, le résultat est bon.

zeer goed op alle vlakken

contact zg dee fotocompilatie zeer goed aan/ingepast afwerking perfect tijdig klaar

Ok

Ik ben tevreden van de snelheid van levering... Maar schrok van de dikte van mijn kaartje, van de stevigheid van het kaartje... Ik had het echt wel harder verwacht verwacht... Daar was ik wel in ontgoocheld.. Dat was volgens mij niet duidelijk vermeld...

Correct

Alles was naar wens, alleen dat er geen enveloppen konden bij genomen worden.

Gebruiksvriendelijke website voor foto producten

Ik heb reeds meerdere malen een foto kaart besteld bij Tadaaz. Telkens beantwoorde het resultaat aan het ontwerp op het scherm. De opmaak is eenvoudig te realiseren. Ik ben grote fan van Tadaaz !

Goede kwaliteit en snelle levering !

Zeer positief

Kwaliteitsvol en snel geleverd

Geen enkel probleem ervaren. Snel geleverd ondanks de feestdagen.

Snelle vlotte service

Mooie keuze aan kaartjes Wist niet dat er twee postzegels moeten op vierkante enveloppen. Graag bij vermelden

Zeker een aanrader!

Veel mogelijkheden, goede kwaliteit en zeer snelle verzending.

Supervlotte en correcte service!

Ondanks de drukke feestperiode en mijn late beslissing om toch kerstkaarten te laten drukken, heb ik deze supersnel ontvangen.

Super snelle levering!

topservice!!!!

Na telefonisch contact, perfect geholpen geweest met de sturing naar het zoeken naar de juiste materialen voor mijn visite kaart ! Super snelle levering . Top kwaliteit Weet zeker dat we nog met jullie gaan samenwerken .

Top kwaliteit en service ook van de Post koerier

Expédition et livraison très rapides, les cartes sont d’une belle qualité! On est contents

Perfect!

Perfect! Heel tevreden!

Top sauf un oubli

Tout est top, très contente de ma carte, Seul petit hic: j’avais commandé 32 enveloppes, soit 2 de plus que le nombre de cartes et je n’en ai reçu que 30… A part ce petit oubli, tout s’est bien passé. Je recommanderai chez vous, en espérant que vous ne m’oublierez pas la prochaine fois. Bonne année et merci

alles oke niks op aan te merken

gewoon zeer goed

Ik heb wel de indruk dat het papier van de kaartjes de vorige jaren wat zwaarder was.

Perfecte service

Onze kerstkaarten waren verloren gegaan in de post. Gratis en heel snel herdrukt, super service.

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge