Snel

Na de proefdruk van ons kerstkaartje bestelde ik op zondag avond het aantal kaartjes dat we nodig hadden. Na 2 dagen waren ze al geleverd en in goede kwaliteit. Prijs kwaliteit is correct en wat een snelle service

Zeer vlot

Tip top in orde

Kwaliteit was deze keer ondermaats

Normaal altijd heel tevreden. Nu was de kwaliteit niet goed. Voor die prijs verwacht ik beter. Klantendienst was begripvol, maar nam eigenlijk geen verantwoordelijkheid.

Alweer een top service!

Top!!

Tevreden vd druk maar niet vd leveringen

Bij de eerste bestelling waren er te weinig kaartjes én omslagen geleverd. Na mijn mail is het dan wel rechtgezet.

alles verliep heel vlot en de levering was "on time" !! succes

Alles verliep heel vlot en alles was prima in orde.

Hele mooie kaarten, snelle levering, top kwaliteit

Snelle bediening en altijd in orde!

Heb al meerdere keren besteld bij hun en altijd is alles mooi verzorgd en snel bediend

Sneller dan snel

Zeer gemakkelijk te gebruiken website Zeer snelle verwerking. Snelle afhaling. Vriendelijk en efficiënt team

Mooie verzorgde en originele kaarten met veel keuzemogelijkheden.

Het maken ging vlot en ook zeer snelle bezorging. De extra's zoals mooie enveloppen geven extra stijl

Een aanrader!

De kaartjes zijn gemakkelijk te personaliseren en werden supersnel geleverd (zelfs in de drukke eindejaarsperiode!). Dit was onze eerste ervaring met Tadaaz, maar zeker niet de laatste!

Mooie drukkwaliteit & snelle levering

Super snelle levering en heel mooie drukkwaliteit. Foto’s waren niet de allerbeste kwaliteit en kwamen wel mooi uit op het kaartje. Voor herhaling vatbaar

Top kwaliteit

Heel snel ontvangen

De kleur viel wat tegen

Ondanks opload van hoge kwaliteitsfoto's, genomen door een professionele fotograaf, kregen de kaartjes een grauwe groene kleur. Jammer. Verder wel tevreden van kwaliteit papier en afdruk tekst

geen opmerkingen, meerdere bestellingen al gedaan, steeds top!!

zie hoger

Weeral mooie kerstkaarten

Mooie kerstkaarten, snelle service en uitstekende prijs-kwaliteit

Parfait !

Parfait!

Correcte en snelle bediening

Correcte en snelle bediening.

Ik bestelde 2 houten snijplanken met aangepaste boodschap. Deze werden netjes op tijd geleverd voor de feestdagen en mijn broer en zus waren er super blij mee! Heel mooi product! Bedankt.

Super ervaring

Gemakkelijk om te maken, vloot levering, prachtig resultaat

Qualité, goede diens en snelle levering

We raad deze zeker aan

Schitterend kaartje

Perfect zoals ik het in gedachten had!

Geschenk was zoals je het te zien krijgt. Snelle levering .

Origineel, kwaliteitsvol én snel voor een heel redelijke prijs.

Leuke kalender gemaakt voor de grootouders. Het moeilijkste was de foto’s bij elkaar zoeken. Het gemakkelijkste was de creatie via Tadaaz. Zeer handige app. Het eindresultaat was van hoge kwaliteit. Ik heb vroeger ook al kaartjes besteld. Zeker een aanrader!

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge