Heel snelle levering

Mooie druk op kaartjes. Ook heel snel geleverd.

Aanrader!!

Mooie kwaliteit door matte finish, en binnen de 2 dagen geleverd!

zeer snel en heel kwalitatief

binnen de 36u kaartjes ontvangen...heel snelle service en zeer kwalitatief... kleine tip: had 2 kaartjes besteld...hadden ander type papier en andere afwerking...beiden prachtig maar dat was bij maken niet duidelijk...

Nagenoeg alles perfect...

Enkel een lettertype dat foutief afgedrukt werd maar dat konden we ontdekken door de proefzetten en daarna rechtzetten...

Snelle service!

Levering steeds zoals gevraagd en snel!

Keurig werk

Perfect afgewerkt, snel geleverd.

Kwalitatief onder verwachting

Ik had gehoopt op een kwalitatieve fotohouder en kwalitatieve fotoprints (komende van professionele fotograaf) maar bij het ontvangen van de 2 sets was ik toch wel onder de indruk van de slechte kwaliteit van zowel de houder als de foto's. Jammer van de aankoop...

Vlot en correct

Voor herhaling vatbaar

Kaartje was nog mooier geweest op mat papier.

Vlotte levering.

Fantastisch! Zeer tevreden

Top kwaliteit!! Snelle service

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Ik ben zeer tevreden over jullie klantvriendelijkheid en de kwaliteit van jullie kaartjes. Ik zou iedereen aanraden bij jullie te bestellen!

Perfect, snelle levering ook!

Kaartje perfect als voorbeeld. Snelle levering!

Kwaliteit: top! Leveringstermijn: top!

Kaartjes zijn prachtig op zich. Ze worden met de grootste zorg ingepakt, het lijkt wel een geschenkje. De prijs is iets hoger maar het resultaat/de kwaliteit ook. Tevreden klant!

Vlotte service en mooie kwaliteit

Super kwaliteit en snelle levering!

Wil je een een super mooie afwerking, bestel dan bij tadaaz!

Heel snelle levering.

De proefdruk was er binnen 2 dagen, al maak je het ontwerp best op de computer. Op de gsm is het niet makkelijk. De verpakking van de suikerbonen was zoals op de foto’s. Ook om ze te maken zien ze er exact hetzelfde uit. De site is makkelijk in gebruik en de verzending verloopt vlot.

Mooie kaartjes

Veel keuze aan kaartjes super snelle levering en goede kwaliteit van kaartjes

Fijn!

Fijne ervaring. Alles netjes. Mooi geprint en levering prima!

Fantastisch!

Snelle levering, veel vrije keuze! Kwaliteit is top!

Correcte afhandeling en snelle levering. Kwaliteit is top!

Snel klaar! Mooie lay-out!

Snel klaar! Mooie lay-out!

Alles in orde

Telefonisch contact gehad, zeer behulpzaam. Op tijd kunnen afhalen top.

Mooie resultaten, jammer dat de bestelling niet volledig was

Mooie producten ontvangen. Jammer dat er enveloppen te kort bij zaten dus uiteindelijk niet al onze gedrukte wenskaarten kunnen versturen.

Heel mooie bedrukte koffertjes, op tijd geleverd. Fijne eerste ervaring.

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge