Vlotte bediening en heel mooie kaartjes

Qualité du produit, rapidité de la livraison, prix normal.

Qualité du produit, rapidité de la livraison, prix normal.

Top service en top kwaliteit!!!

Top service en top kwaliteit!!!

Ruim en leuk assortiment, prima kwaliteit en snelle levering!

Heel tevreden met het resultaat en de afwerking. Gebruiksvriendelijke ontwerptool. Supersnelle en verzorgde levering.

Mooi

Mooi maar eigenlijk veel te duur!

Voor herhaling vatbaar

Mooie prijs- kwaliteitsverhouding. Alleen was niet echt duidelijk wanneer ik de kaartjes kon afhalen, maar na 1 mailtje was dit opgelost

Snelle levering en mooi resultaat!

Snelle levering en mooi resultaat!

Mooie kwaliteit

Heel mooie kaartjes en mooie kwaliteit

Mooi kaartje, snelle service

Kaartje en foto van goede kwaliteit, heel snel geleverd!

Mooie ontwerpen, snelle levering

Zeer mooie ontwerpen. Enkel foto en namen aan te passen. Fijn dar je ook een eigen tekst kan kiezen. Goede levering.

Goede site, prachtige kaart, heel snelle levering!

Te herdoen!

Mooie foto's, vlotte service

Aangenaam verrast

Gemakkelijke website - ontwerpen met de sjabloon is poepsimpel. Snelle en correcte levering.

Goede service!

Snel levering, mooie kaartjes

Topservice!

Snelle levering ondanks feestdagen.

Snelle levering en prachtig resultaat

TOP

MOOI GEDAAN EN VLUG GELEVERD

Heel goed en snel

vlugge afwerking van de bestelling

zeer goed

GOED en niet goed

Beste Zoals altijd een snelle service en een product met een hoge kwaliteit. Bij een probleem een zeer goede opvolging. Een aanrader. KM

Kleur was matig, vrij duur volgens de kwaliteit.

Ik had een foto ingestuurd met een zeer levendige kleur en die viel in het echt wat tegen. Daarnaast had ik nadien wat overlegt met collega's en bleek dat ik veruit het duurste kaartje had met foto. En dit voor een enkel kaartje, zelfs niet dubbelgevouwen. Volgend jaar zal ik de prijzen toch eerst eens vergelijken, ik heb me laten vangen door de 10% korting die ik kreeg. Levering was wel stipt en correct.

Goede service blij met het resultaat

Vlotte levering en kaartjes mooi !

Goed gelukt, mooi resultaat enkel geen enveloppen erbij

Jammer dat de enveloppen niet inbegrepen zijn bij de kaartjes, dat wist ik dus niet.

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge