Goeie kwaliteit, maar duur

Spijtig dat je bij bestelling boven de 100 euro ook nog verzendingskosten moet bijbetalen Uiteindelijk verzendingskosten terugbetaald gekregen na contact met klantendienst

prachtig en mooie mijn bestelling

prachtig xxx

Kleurenkwaliteit van de foto's week sterk af van de originele foto's

De afdrukken waren veel donkerder en hadden een groen schijn in vergelijking met de originele foto's

Bedankt voor de snelle service!!!

Ik ben altijd zo blij wanneer ik een persoonlijk kaartje creëer, dat ik het na 1 of 2 dagen al bij mij thuis geleverd krijg. Dat is zo tof, om ze dan in de enveloppen te kunnen versturen naar vrienden en familie.

GOED

Altijd mooi afgedrukt en op tijd geleverd!

Unieke warme kaartjes en super service.

We hebben een combinatie kunnen waarmaken die onze verwachtingen inloste meer dan we hadden gedacht. Super unieke kerst save the date kaartjes! We kijken al uit naar het maken van onze trouwkaarten. Super service en snelle levering.

Altijd prachtige kaartjes of gadgets

Elke bestelling die we al deden, was meer dan geweldig. Een echte aanrader! Wij komen telkens terug.

Snelle levering mooie kaartjes

Snelle levering mooie kaartjes, we konden het kaartje volledig personaliseren

Prachtige ontwerpen en top service

Mooi ontwerp en tof dat je een proefversie kan vragen. Super gemakkelijk zelf aan te passen en te verbeteren.

mooi maar duur

levering

De levering was snel, de uitvoering was correct. Vond het ook fijn dat ze er mijn op hebben gewezen dat de afmeting in België twee zegels nodig had. Dan kon ik het formaat nog veranderen. De melding had misschien wel vroeger gekund!

Uitstekende klantendienst

Zeer tevreden van de klantendienst! We hadden twee dezelfde fotoproducten besteld. Een van de twee had een groene streep in de rechteronderhoek. We hebben dit laten weten aan de klantendienst van Tadaaz en meteen stelden ze voor om een nieuwe foto op te sturen. Het eindresultaat is prachtig.

mooie afwerking, stipte levering

zeer mooie afwerking, stipte en snelle levering

Heel mooi resultaat en snelle levering

top

We hebben vorige keer een probleempje ervaren met de kwaliteit van ons kaartje (met foto): de nazorg was toen wel erg goed. Onze kerstkaartjes (de laatste bestelling) was over heel de lijn top!

Altijd netjes inorde.

Prima dienstverlening.

zeeer goed en correct en vlug

zeeer goed en correct en vlug!!!!! een aanrader en dank u

middelmatig

geen enveloppen ontvangen ,beetje raar en duurder dan andere sites blijkbaar achteraf vernomen

Doen wat ze beloven. Kwalitatieve afwerking!!

Goede service, goede.kwaliteit.

Origineel

Toffe ervaring om zelf kerstkaarten te ontwerpen. Kaarten werden ook heel snel geleverd.

Top service, eenvoudige site, veel keuze

Eenvoudige site, veel keuze, super snelle service!

Snel

Snel

gebruiksvriendelijk

Ik heb weinig lay out vaardigheden en toch ben ik erin geslaagd om een mooi kaartje te maken met behulp van een sjabloon. ik sukkelde een beetje met proefversies.

vlot en goed

kaartje is goed en mooi, vlotte levering, alleen had ik een probleem na het opladen van foto: foto was te groot waardoor een gedeelte buiten de rand kwam. Ik slaagde er niet in om dit op te lossen en vond niet direct een functionaliteit om de foto te verkleinen.

Gemakkelijk, mooi en snel.

Heel gemakkelijk om een mooie kaart te maken die ook nog eens snel en goed geleverd wordt!

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge