Snel, correct en zeer kwalitatief!

Jullie hebben een mooie keuze van kwalitatieve kaarten. Eens de kaart gemaakt en besteld is een zeer snelle levering. Alles gebeurt zeer juist en correct. Als ik dan toch een minpuntje moet geven zou ik zeggen dat het invullen van eigen tekst op een kaart zeer moeilijk verloopt. De tekst verspringt of je kan geen alinea’s maken of… dan begint het steeds opnieuw en hopen dat alles reageert.

Beste kwaliteit, mooiste designs

Hulp verkregen met het design via customer care over kleur van geschreven tekst en gouden kleur. tip: iPhone foto’s zijn voldoende van kwaliteit

Mooi gemaakt!

Alles was zeer mooi gemaakt! Alleen zeer spijtig de geurkaarsen met foto kosten al wat redelijk, en ze waren niet allemaal mooi afgewerkt. Sommige hingen er scheef op of met allemaal plooien in de foto.

Prachtige kaarten uitstekende kwaliteit.

De kaarten zijn snel geleverd . En de kwaliteit van de kaarten is echt prachtig.

Prachtige kerstkaartjes!

Mooie kerstkaartjes op stevig dik papier. Enkel jammer dat de bijbestelde enveloppe klevers niet zo goed kleefden en snel los kwamen.

Practige kerstkaarten, snelle service

De resultaten zijn echt van goeie kwaliteit.

Alles verliep correct, van maken tot levering! Zeer blij met het resultaat

Vlot, correct en snel

Alles ging vlot, correct en snel.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit

Mooie spullen maar gravering zéér moeilijk te lezen

Ik had 2 vaasjes met droogbloemen besteld met gravering maar helaas is de gravering zeer onduidelijk wat heel spijtig is aangezien we dit gingen gebruiken om onze mama’s te vragen als getuige. We hebben helaas iets anders moeten kopen nog. Ik hoop in de toekomst dat daar aan gewerkt kan worden want dan koop ik zeker nog bij jullie.

Alles heel mooi en netjes verzonden en zeer snel gekregen! Top

Supermooie kaartjes maar geen enveloppen

Ik bestelde vorig jaar mijn kerstkaartjes bij een andere website, daar waren standaardenveloppen inbegrepen in de prijs. Daarom was ik zeer verbaasd dat mijn pakketje geen enveloppen bevatte. Ik ben zeer tevreden van de kaartjes maar enveloppen voor 50 cent per stuk extra is wel heel erg overdreven. Volgend jaar bestel ik de kaartjes dus weer elders.

Heel tevreden

Zoals altijd vlotte levering

Heel tevreden!

Weeral heel tevreden van het resultaat en de service.

Vlotte afwerking

Heel vlotte afwerking van de kerstkaartjes! Handig dat de kaartjes afgehaald kunnen worden in het portaal. Ik wilde graag kaartjes met blinkende foto's, op de website kon ik niet zien bij welke kaartjes de foto met folie afgewerkt worden. Dat zou leuk zijn!

Correcte

Tout s’est bien passé mais les tarifs sont plus chers que d’autres sites qui fournissent la même qualité et service…

• Nous recommanderiez-vous? Non

Goede en vlugge service en prima kwaliteit!

Perfect!

Perfecte service, snel, mooi, makkelijk. Een aanrader!

Aanrader voor gepersonaliseerde kaartjes!

Gemakkelijke site. Vlotte levering. En mooi resultaat. Absoluut een aanrader.

Uitstekende service en kwaliteit

Heel mooie kerstkaartjes gekocht, deze waren mooi ingepakt en heel snel geleverd.

Doordat de druk niet goed gelukt was hebben ze mijn kaartjes opnieuw gedrukt en deze service verliep heel snel Dankuwel tot team.

Zeer snelle levering (2dagen) en kwalitatieve kaartjes!

Zeer snelle levering (2dagen) en kwalitatieve kaartjes!

Snel en zeer goede kwaliteit.

Snel geleverd, goede klantenopvolging, duidelijke communicatie. Zeer mooi product. Aanrader.

Mooie producten met een snelle goeie service.

Geen!

tot op heden heb ik mijn bestelling niet ontvangen dus kan ik geen positieve beoordeling geven jammer!

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge