Pratique et qualité

Très satisfaite du service d’envoi de faire-part de naissance qui permet de préparer l’envoi avant la naissance de l’enfant

Snelle levering, kwaliteit medium

Ik vond de interface heel makkelijk en kreeg snel antwoord op een praktische vraag. De bestelling werd sneller dan verwacht geleverd. De kwaliteit was ok, maar niet meer dan dat: op enkele kaarten was de inkt van de achterkant van de kaart die ertegen had gelegen afgegaan, sommigen hadden een wit streepje onderaan in de hoek en onderaan de randen waren oneffenheden, vermoedelijk van het lossnijden. Ok voor een kerstkaart, maar ik zou niet snel een geboortekaartje laten maken.

Kwaliteit

Doopsuiker cadeautjes besteld. Zeer mooi en van goede kwaliteit ! Snelle levering

Zoals altijd tevreden

Het enige is soms de tekst aanpassen qua lettertype, lukt niet altijd even vlot

Ruime keuze, goed en vlotte service

Ruime keuze en vlotte service

Eenvoudig, eerlijk, Belgisch

Eenvoudig, eerlijk, Belgisch

Hele goede dienstverlening

Zeer behulpzaam wanneer er een probleem is. Ben al jaren klant en zal dat nog lang blijven!

Tevreden

Zoals ieder jaar kerstkaarten besteld en zoals ieder jaar super content Fijne feesten gewenst

Mooie kalender

Heel tevreden met mijn gepersonaliseerde kalenders. Eenvoudige module om foto's op te laden, in te voeren in de kalender en vervolgens te stylen!

Supermooie kwaliteit, vlot geleverd

Kerstkaartjes besteld, en prachtige kwaliteit v zowel papier, als kleur foto's en tekst! Ook heel vlotte online tool om de kerstkaarten aan te maken, plus ook proefdruk was snel & verzorgd geleverd! Enveloppen ook van supermooie kwaliteit!

Gemakkelijk en snelle levering

Heel gemakkelijke site om de mooiste kaartjes te maken .. op een week tijd hebben we twee keer gebruik gemaakt van jullie service ! Zeker een aanrader voor wie hippe , moderne kaartjes wil maken ❤️

Zeer te voeden

Top zeker zijn geld waard

Efficiënt en mooi

Toffe design zorgde voor een mooie kaart. En heel snel geleverd!

Snelle levering, kwaliteit heel goed

Uiterst vlug en efficiënt, volledig in orde

Heel mooi product

Erg tevreden met resultaat, doch ervaar ik dat dit nauwelijks nog word gedaan kaartjes uitdelen en vind ik het wel erg prijzig geworden!!

Uitstekende service

Bestelling netjes verpakt en snel opgestuurd.

Perfecte prijs/kwaliteit

Handig tool om de kaartjes te personaliseren. Voldoende lettertypes en veel kleuren om te kiezen. De levering is supersnel en handig geleverd met bpost. Fijn dat je een proefdruk kan bestellen. De bijpassende enveloppen zijn ook heel handig, dat maakt het compleet.

Altijd super tevreden!

Al meerdere malen besteld, super tevreden en snelle levering.

Zeer mooi

zeer mooie afwerking -

Love it!

Mooie prijzen voor allerlei soorten dinges ! echt top en heel mooi. Dankjewel voor jullie mooie werk :)

kon beter

Leuk (groot) formaat, toffe ontwerpen en mogelijkheden. Papierkwaliteit kon beter, de hoekjes zijn snel beschadigd. Ik kreeg een matte versie die nogal lijkt op een kopie i.p.v een glanzende fotokaart. Ik kon hier niet voor kiezen, tenzij ik heel onaandachtig geweest ben.

Zoals altijd veel correct en goed

Al jaren klant en nog nooit teleurgesteld

Zeer geslaagd resultaat en een snelle bediening !

Zeer geslaagd resultaat en een snelle bediening !

Top resultaat, snelle levering maar onvolledig

Ik bestelde 60 kerstkaarten met enkele foto's van onszelf. De kwaliteit was super, de kaart was fantastisch mooi! We kregen die snel in de bus. Alleen spijtig dat we naast de 60 wenskaarten geen 60 enveloppen kregen (> 10 tekort) terwijl toch ook besteld en voor betaald.

Waaaaauuuw!

Dankzij Jasmyne was het maken van het geboortekaartje iets aangenaam om te doen. Ik kon met al mijn vragen bij haar terecht en toch zelf creatief genoeg bezig zijn. Zeker een aanrader!

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge