Gewoon fantastisch.

Nog nooit mee gewerkt en alles naar onze wens! Met ons eerste kleinkind op komst zal ik er Meer en meer gebruik van maken. Dankjewel.

Super rapide

Helemaal volgens verwachting

Duidelijke website. Kaartjes zijn zoals ik het verwachte.

Doet wat beloofd

Ik heb een positieve ervaring zowel bestelling en levering. Had ook contact met firma en zeer positieve ervaring, kan geen enkel punt zeggen dat het fout liep

Heel tevreden!

Alle producten waren tip top in orde en heeeeel snel geleverd! Super blij over hier!

Mooie producten en snelle service!

Prima service en snel geleverd

Alles geleverd naar wens, tijdig en goede kwaliteit

Wij vonden het eerst duur maar nu we de kaartjes zien begrijpen we waarom ze zijn super

Zeer vlotte levering en mooie kwaliteit

Altijd kwaliteit en snel geleverd. Top !

Altijd tevreden!

Tadaaz! Mijn bestelling snel en correct gekregen

Zeer tevreden over de service

Al mijn gepersonaliseerde uitnodigingen, stickers, kerstkaarten, kalenders....heb ik iets nodig ga ik altijd naar tadaaz.be en wat een complimenten ik dan krijg op de spulletjes! Tadaaz heeft zo een ruim aanbod dat het haast moeilijk is om te kiezen omdat met elk soort ontwerp iets leuk te maken valt

Mooi aanbod, makkelijke website, vlotte afhandeling en tenslotte mooi product

Mooi aanbod, makkelijke website, vlotte afhandeling en tenslotte mooi product

tevreden

goed en snelle levering

vlotte bestelling, vlotte afwerking

vlotte bestelling, mooi resultaat en vlot geleverd

Kaarten was mooi maar enveloppen een ramp

De enveloppen kleefden niet dicht dus alle enveloppen moet dichtbleven met tape

Ik ben erg tevreden! werk snel en efficiënt uitgevoerd

Ik ben erg tevreden! werk snel en efficiënt uitgevoerd . DankU

vlotte afhandeling door de klantenservice

Ik kreeg mijn eigen bestelling correct toe gestuurd maar ik kreeg ook verkeerdelijk een bestelling opgestuurd van een andere klant op mijn naam. Na melding heeft de klantendienst van Tadaaz mij hierover opgebeld en direct in orde gebracht.

Très bonne

Qualité optimale Livraison rapide

Vlotte levering Prachtige kaarten Snelle service bij afhandeling van vragen/problemen

• Zou u ons aanbevelen? Yes

De kleuren van het kerstkaartje waren zoals het op site stond.

Ook een zeer snelle levering en facturatie. Echt top !

Volledig zoals het voorbeeld

Zoals het voorbeeld, tevreden

-makkelijk om het kaartje te maken - snelle service - enige nadeel is dat ik het een beetje duur vond

Snelle, correcte levering

Vlugge en correcte levering. Gebruiksvriendelijke website.

De gewenste artikelen waren zeer snel geleverd. Als ook zat er bij haar geboorte kaartjes nog een leuk cadeau altijd leuk.

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge