Overzichtelijke site, handig in gebruik, snelle service en mooi resutaat. Meer moet dat niet zijn.

Foutieve levering maar netjes opgelost

Jammer dat er enveloppe en kaarten ontbreken. Jullie hebben dat snel en professionele opgelost.

Website zeer vlot in gebruikt, overzichtelijk om een kaartje te vinden en aan te passen aan je wensen.

Prima kwaliteit en zeer snel geleverd. Prijs kwaliteit waardig

Prima kwaliteit en zeer snel geleverd. Prijs kwaliteit waardig

Mooie kwaliteit, snelle service

Mooie kwaliteit, snelle levering

niet helemaal tevreden

leuk (groot) formaat, leuke ontwerpen papierkwaliteit niet goed (hoekjes direct beschadigd) en mat ipv blinkend, waardoor de foto's meer op een kopie lijken. Naargelang de prijs zou de keuze aan de klant moeten gelaten worden. Of heb ik die keuzemogelijkheid gemist?

niet helemaal tevreden

alles in orde

alles in orde

Zeer mooi resultaat. Duidelijk om het te ontwerpen. En super snelle levering.

Zeer mooi resultaat. Duidelijk om het te ontwerpen. En super snelle levering.

Uitstekende service

Zondagmiddag vlot besteld, dinsdag al geleverd! Voor een vlotte service en mooie afgewerkte producten moet je bij Tadaaz zijn. Bovendien is het makkelijk om je kaartjes te personaliseren en is er een ruim aanbod in verschillende stijlen en prijsklasses. Tadaaz is een echte aanrader!

Heel tevreden

Heel blij mijn kerstkaartjes bij tadaaz te hebben besteld. Goede prijs/kwaliteit, heel handige website om je kaart te creëren, niet teveel snufjes maar wel voldoende mogelijkheden. Ook de levering was snel. Het eindresultaat mag er ook zijn.

Heel mooie kwaliteit

Eenvoudig programma, mooie kwaliteit, mooie kleuren en snelle service.

Heel mooie kwaliteit

Eenvoudig programma, mooie kwaliteit, mooie kleuren en snelle service.

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge