Slechte kwaliteit

De foto op de wenskaart is veel te donker afgedrukt. Vroeger werd de belichting gecontroleerd en zo nodig aangepast, maar bij dit drukwerk is geen controle of bijsturing van de belichting gebeurt waardoor de kwaliteit van de kaarten ondermaats is.

Slechte kwaliteit

Heel snel, correct en mooie kwaliteit!

Heel snel, correct en mooie kwaliteit!

Makkelijk te maken en niet lang wachten,super tevreden

Makkelijk te maken en niet lang wachten,super tevreden

Excellente qualité !

Très joli ! Conforme à la commande , belle qualité

Excellente qualité !

Très joli ! Conforme à la commande , belle qualité

Elk jaar opnieuw kiezen wij voor Tadaaz voor onze nieuwjaarskaart. Snelle service. Mooie print ! Top kwaliteit !

Super tevreden

Snelle levering, super goed gedaan , en zeer tevreden!!

Subliem

Mijn test kerstkaartje is zoals ik het wou, heel mooi resultaat . Bedrukking op drinkfles ook heel goed.

Subliem

Ontgoocheling

Het was een traditie aan het worden om met Kerstmis onze kaartjes bij Tadaaz te bestellen. Tot hiertoe zeer tevreden over de kwaliteit en de correcte levering. Dit jaar echter een grote ontgoocheling. De foto's voor de kerstkaarten werden door een professionele fotograaf gemaakt en waren van perfecte kwaliteit. Op de kerstkaarten komen de foto's zeer licht en troebel over, terwijl de foto's prachtig overkwamen bij bestelling op jullie website. Deze kaarten kunnen wij onmogelijk naar vrienden, familie en zakenrelaties sturen en zijn voor de vuilbak. Wat ik niet begrijp is dat deze kaarten door de controle zijn geraakt, per slot staat jullie logo er toch op en kan je deze kaarten geen reclame voor jullie firma noemen. Een grote ontgoocheling dus en toch wel een domper op de feestvreugde. Deze keer niet tevreden. Jammer!

Heel gemakkelijke site, vlotte betaling mogelijk en snelle levering. Kortom: top

Super tevreden

Ik heb al meermaals producten gekocht bij tadaaz en onlangs kerstkaartjes besteld. Aangenaam verrast! Super kwaliteit. Enkel de prijs is wat aan de dure kant. Ik had ook 50 kerstkaartjes besteld en had er maar 44 aangekregen maar is ondertussen opgelost. Ze hebben de overige direct opgestuurd! Super service dus!

Heel tevreden , ook een super dienst na verkoop!

Ik had een paar foutjes bij mijn drukwerk en dit werd onmiddellijk vervangen en terug gestuurd: fantastisch dus!

Heel tevreden , ook een super dienst na verkoop!

Goede kwaliteit, makkelijke editor, snelle levering

Steeds correcte, vlugge en goede service.

Ik vind het fijn om bij Tadaaz mijn kaartjes te bestellen, de leveringen zijn steeds vlug en correct. Misschien een tip voor volgend jaar, eens wat nieuwe soorten kerstkaarten want ik heb ze bijna allemaal al gehad.

Steeds correcte, vlugge en goede service.

Goed product.

Gemakkelijke site De mogelijkheid tot Proefdruk vind ik top