Half tevreden

Snelle levering Mooie afwerking Alleen is het lettertype, de juiste grootte etc moeilijk aan te passen als je via de gsm alles ontwerpt. Ik kreeg helaas 3 enveloppen te weinig opgestuurd.

Half tevreden

Prachtige kwaliteit en snelle levering!

Mijn kerstkaartjes zijn gewoonweg prachtig! De kwaliteit is nog beter dan verwacht en ik had mijn kaartjes heel snel in huis. Zeker niet mijn laatste bestelling bij Tadaaz, een tevreden klant!

Tres bonne experience

Tres bonne impression et merchandise niquel

Zeer mooi resultaat en fijn dat er 1 exemplaar extra was voor bij ons thuis zelf.

Stijlvolle kaarten en alles super snel geleverd

Elk jaar zijn er nieuwe designs van de kaarten. De bijhorende enveloppen worden zeer gemakkelijk voorgesteld. Alles wordt super snel geleverd.

Snelle levering heel tevreden over het resultaat nieuwjaarskaartjes laten maken

perfect

zoals altijd, perfect

Ontgoocheling

Het was een traditie aan het worden om met Kerstmis onze kaartjes bij Tadaaz te bestellen. Tot hiertoe zeer tevreden over de kwaliteit en de correcte levering. Dit jaar echter een grote ontgoocheling. De foto's voor de kerstkaarten werden door een professionele fotograaf gemaakt en waren van perfecte kwaliteit. Op de kerstkaarten komen de foto's zeer licht en troebel over, terwijl de foto's prachtig overkwamen bij bestelling op jullie website. Deze kaarten kunnen wij onmogelijk naar vrienden, familie en zakenrelaties sturen en zijn dus voor de vuilbak. Wat ik niet begrijp is dat deze kaarten door de controle zijn geraakt, per slot staat jullie logo er toch op en kan je deze kaarten geen reclame voor jullie firma noemen. Wie deze kaarten toegestuurd krijgt, wil nooit bij jullie bestellen. Een grote ontgoocheling dus en toch wel een domper op de feestvreugde. Deze keer niet tevreden en ik vrees dat dit ook de laatste bestelling was. Jammer!

Goed en vlot

Een vlotte service, was natuurlijk redelijk vroeg voor mijn kerstkaartjes. Alleen jammer dat er op het laatste kaartje vlekken zijn. Waarschijnlijk was de inkt nog niet droog en is die uitgewreven.

Goed en vlot

Zoals steeds een snelle en mooie afwerking en verzending

Mooo

Perfecte service

Kaartje zoals ik wil en heel snel geleverd!

Perfecte service

Kaartje zoals ik wil en heel snel geleverd!

Eenvoudige website, supersnelle levering

Handige en gebruiksvriendelijke website, je vind snel een kaart layout naar je zin en hij is al even snel aangepast aan je voorkeuren. Ook de levering gebeurd keer op keer super snel.

Eenvoudige website, supersnelle levering

Produit de qualité

Rien à dire, tout s est bien passé

Splendide

Très beaux faire parts et l impression est magnifique

Splendide

Très beaux faire parts et l impression est magnifique

Gemakkelijk gemaakt en snel ontvangen

Intiutief sterke website en kwalitatief resultaat dat snel geleverd is. Top!

Ontgoocheling

Het was een traditie aan het worden om met Kerstmis onze kaartjes bij Tadaaz te bestellen. Tot hiertoe zeer tevreden over de kwaliteit en de correcte levering. Dit jaar echter een grote ontgoocheling. De foto's voor de kerstkaarten werden door een professionele fotograaf gemaakt en waren van perfecte kwaliteit. Op de kerstkaarten komen de foto's zeer licht en troebel over, terwijl de foto's prachtig overkwamen bij bestelling op jullie website. Deze kaarten kunnen wij onmogelijk naar vrienden, familie en zakenrelaties sturen en zijn voor de vuilbak. Wat ik niet begrijp is dat deze kaarten door de controle zijn geraakt, per slot staat jullie logo er toch op en kan je deze kaarten geen reclame voor jullie firma noemen. Wie deze kaarten toegestuurd krijgt, wil nooit bij jullie bestellen. Een grote ontgoocheling dus en toch wel een domper op de feestvreugde. Deze keer niet tevreden en ik vrees dat dit ook de laatste bestelling geweest is. Jammer!

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge