Super!!!

Top service ooit!!! Super tevreden van Tadaaz!!!

vlotte ervaring en snelle service

artikelen conform en vlotte levering

na twee dagen reeds in huis en zeer mooie kwaliteit. Mss was het wel handig dat erbij vermeld staat of er al dan niet enveloppen bijzitten. Bij vorige bestellingen zat dat erbij, nu niet dus heb deze nu nabesteld

Superservice!

Heel vlot en gemakkelijk mooie kerstkaarten besteld!

Toppie!

Makkelijk bestelling te plaatsen, makkelijk eigen ontwerp te maken, mooie sjablonen. Snelle levering en vriendelijke bediening bij afhalen.

Prijs kwaliteit is gewoonweg super! Snelle service!

Heel mooie ontwerpen, hoogwaardige kwaliteit en snelle levering.

We bestelden al communiegeschenkjes en kerstkaartjes bij tadaaz. In beide gevallen was er een ruime keuze aan mooie ontwerpen. Het ontwerpen van de kaartjes is zeer gebruiksvriendelijk. De levering gebeurde zeer snel en het resultaat was heel mooi, de kwaliteit is hoogwaardig. Heel tevreden.

TOP

GEMAKKELIJK

TOP

GEMAKKELIJK

Vlotte levering van een set kerstkaartjes.

Tadaaz geeft keuze aan vele mooie ontwerpen. Zou wel iets handiger zijn dat je in 3D- een voorontwerp kon zien. De kaartjes waren snel bezorgd, maar ik ben toch niet helemaal tevreden. Sommige kaartjes waren niet helemaal perfect afgewerkt (kleine inktveeg). De aankoopprijs was vrij duur. De korting van Black Friday was weinig. Ik kies elk jaar een andere aanbieder om kerstkaartjes te maken. Dit jaar was de aankoopprijs veel hoger. De korting was veel lager. Ik wacht altijd tot Blackfriday. Omslagen nam ik niet, omdat die prijs voor gekleurde omslagen hoog was. Heb bij bol.com een pakket besteld voor bijna 50% minder. Het ontwerp viel mee en voldeed aan de wensen.

Vlotte levering van een set kerstkaartjes.

Zoals verwacht

Goede service! Mooi resultaat!

Zeer snelle en correcte, vriendelijke dienstverlening

Bij de eerste druk was er iets verkeerd gelopen waardoor we vlekken op de kaarten hadden. Tadaaz heeft ze onmiddellijk herdrukt. Ook steeds zeer snel antwoord bij vragen of problemen! Zeer tevreden over jullie !

Schitterend

Bij de uitvoering van het ontwerp ben ik in niets teleurgesteld! Ook snelle service.

top

twee dagen later al in huis en prima kwaliteit

Bij vragen word je goed geholpen. Leuk om het zelf te ontwerpen. Veel complimenten gekregen over de kaartjes. Enige minpuntje. Ik had een kortingsbon van 10% en bij aankoop van 120€zouden er 2 tetradoeken meekomen. Deze zijn jammer genoeg niet mee geleverd..

Zeer goed !

Persoonlijke opvolging en goede service.

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge