Professioneel

Professioneel

Snelle service en goede kwaliteit

Snel geleverd en volgens de verwachtingen

Snelle service, mooie kwaliteit gemakkelijke website

Fijne website, goede dienstverlening, wel dure verzending

De kaartjes zijn van mooie kwaliteit!

Zeer goed!

Makkelijk, snel, goede service

Goede kwaliteit en service.

Elk jaar bestellen wij onze kerstkaarten via Tadaaz. Dit jaar was er echter wat mis gelopen met de geleverde aantallen. Dit werd snel en efficiënt opgelost.

Gemakkelijk, snel en goede service!

Ik maak jaarlijks de kerstkaartjes op Tadaaz en ik ben er altijd zeer tevreden van. Gemakkelijk om te maken, duidelijke site, snelle levering en goede service!

Goede snelle levering

De levering was snel en correct!

Geweldig!

Voor het eerst kerstkaartjes besteld bij Tadaaz. Prima service en de mogelijkheid om een proefdruk aan te vragen tegen een spotprijs, vind ik een enorme meerwaarde. Ik bestelde al vaak mijn kerstkaarten bij de concurrentie (Vistaprint en Smartphoto) maar het aanbieden van een proefdruk zal mij ook volgend jaar bij Tadaaz mijn kerstkaartjes doen bestellen.

Super tevreden

Heel erg tevreden.

Super tevreden

Heel erg tevreden.

super kwaliteit, zowel designs als foto's.

Heel erg tevreden van de kwaliteit van de foto's als van de mooie designs. we zijn helemaal fan van Tadaaz.

Expérience réussie avec brio

Je trouvais l'idée de la caisse de vin en bois multiphotos et texte très originale. Et la réalisation a été au-dessus de toutes mes attentes. Mon cadeau a fait mouche auprès de mes amis. Grand merci

Expérience réussie avec brio

Top zoals altijd! Kwalitatief en snel

Mooie kwaliteit

Heel tevreden van levertijd en kwaliteit.

Mooie kwaliteit

Heel tevreden van levertijd en kwaliteit.

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge