Heel tevreden van levertijd en kwaliteit.

Heb op 2 verschillende momenten een bestelling geplaatst en telkens de eerstvolgende werkdag geleverd.

Snelle service en levering. Niets op aan te merken. Product was zoals op foto

Vlotte service

Zoals verwacht

Vlotte service

Zoals verwacht

Vlug geleverd en correct afgewerkte kaartjes.

Het ontwerpen via tadaaz verloopt vrij vlot. Het kaartje zelf is mooi afgewerkt en werd vlug geleverd. Eén nadeel vind ik is dat de prijzen nogal hoog zijn (zelfs met Black friday). Ik heb evenveel betaald (maar dan zonder omslagen / sluitzegels) als recentelijk bij andere leverancier maar dan met omslagen en sluitzegels. Er waren een 2/3 kaartjes waar een drukveeg op waren. Gelukkig dat ik er enkele reserve had voorzien. Ik ben tevreden over het product, maar loop niet helemaal over van dol enthousiasme.

Impeccable, rien à redire

J'avais commandé un échantillon de mes faire parts de mariage avant de commander tous les faire parts. Les commandes sont traitées et envoyées rapidement, rien à redire, c'est parfait merci

Impeccable, rien à redire

zeer tevreden

Heel snel en mooi

zeer tevreden

Heel snel en mooi

Ruime keuze en snelle verzending

Ruime keuze aan kerstkaarten. De ontwerptool is niet zo gebruiksvriendelijk, maar eens je wat probeert, bekom je wel een mooi resultaat. Spijtig dat er bij grote bestellingen geen gratis verzending wordt aangeboden. Wel leuke Black Friday korting en snelle verzending!

Goede service en snelle verzending!

Goede service en snelle verzending!

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge