Super kwaliteit!

Heel mooie kwaliteit!

Wauw

Heel ruime keuze aan kaartjes en doopsuiker. Erg handig is de proefdruk. Misschien een tip, om namen te zetten bij de kleurpatronen Snelle service en zeer professioneel Een echte aanrader Doe zo verder

De grootste keuze voor de beste prijs !

Ongelooflijk veel verschillende kaarten voor elke gelegenheid. Ook niet te vergeten : prijs van enveloppen is ook zeer gunstig.

In een paar klikken een mooi kaartje maken!

Op een eenvoudige manier kan je een kaartje selecteren, aanpassen, gepaste envelop kiezen en nog een mooie sticker bovenop. Op 2 werkdagen alles in huis. Bedankt!

Super, je recommande ce site !

Super. Merci pour vos attentions dans le colis.

Beaucoup de choix et très vite livré

Mes faire part sont magnifique et de très bonne qualité

Parfait

Très bonne expérience sur ce site. Facile à commander et à personnaliser. Conforme à ce que j’ai commandé Je recommande

Tevreden

Alles prima in orde juist jammer geen korting ik kon mijn kaartje met korting niet meer vinden en vond nergens een code op internet. Daar ik altijd bij jullie bestel zou een korting fijn zijn.

Producten goed maar verzending later dan beloofd

De producten zijn zeker oké van kwaliteit, maar werden pas 2 werkdagen na bestelling verstuurd (en niet nog dezelfde dag zoals beloofd als je voor 14u bestelt).

Alles naar wens

De doopsuiker was zoals gewenst.

Écriture trop petite pour des invitations

Écrit trop petit ..apeine lissible

snelle levering, mooie kwaliteit

enig minpunt: waarom kan men bij zelf ontworpen kaart geen donatie toevoegen?

geslaagd

In hele korte tijd mijn kaartjes gekregen. Zoals vorige keer top kwaliteit. tevreden klant

SUPER

Altijd tevreden en mijn bezoek ook!

Ze hebben mij goed geholpen om ee´ product af te werken En waren heel behulpzaam

Facile, pratique et beau résultat

La réalisation fut facile, j ai pu y revenir dès que besoin. Le choix était grand et nous avons même pu changer d'avis en cours de route :-) Nous avons reçu nos faire-parts assez vite et le résultat fut très chouette. Nous recommandons à 100%

Super faire-part

Super service après vente

Zeer goed!

Ik heb al enkele bestellingen gedaan en al elke keer super tevreden van geweest! Super mooie dingen en heel veel keuze op jullie website!

De bestelling kwam correct en tijdig aan.

Wij zijn heel tevreden!

Te duur

Ik vind ze wel wat duur en dan zitten er nog geen enveloppen bij.

Jammer dat er nu pas plexi kerst kaarten zijn uitgekomen

Ik voorzie me tijdig op de nieuwjaarskaarten. Heb de gedrukte exemplaren reeds in mijn bezit. Jammer dat er nu mooiere zijn bijgekomen aan de collectie Mvg Nathalie

Superservice!!

Supersnelle levering en heel mooi gemaakt!

Alles was in orde en heel snel klaar

Tevreden

Super service, alles in orde zoals ik het wenste.

Dit jaar kwaliteit niet zo mooi.

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge