Faire part rose et gris

Rien à dire au top du top

Goede kwaliteit, snelle levering en makkelijke website

Zie zin

Goede service, vlotte levering.

Goede service, vlotte levering

Stickers 100% personnalisés 100% satisfaisants

J’ai commandé des stickers 100% personnalisés et le résultat était au-delà de mes attentes! Super service clientèle aussi, très réactif suite à des soucis de livraison avec bpost. Je n’hésiterai pas à refaire appel aux services de Tadaaz!

Ik mocht mijn kaartjes nog steeds niet ontvangen

Ik kreeg een mail dat de kaartjes binnen 1 a 2 dagen zouden verzonden worden. Dag 5 naar afleverpunt gegaan en hij zei dat ik eerst een mail moest ontvangen vooraleer ik kon ophalen. Nog steeds geen mail of contact…

Echt prachtig

Heel snel en zeer mooi!

Excellent

Un service avant et après vente au top. Les faire part sont d une grande qualité. Je suis très satisfaite

Parfaite !

Articles conformes à la description Commande rapide Bien emballé Au top !

Sweet 16

Had het idee om mijn plusdochter te verrassen met een koffertje voor haar herinneringen voor haar 16de verjaardag. Ben zo blij dat ik dit idee met jullie heb kunnen verwezenlijken.

Topservice

Ik ben heel blij met mijn naamkaartjes en mijn bestelling was zeer snel klaar en verzonden! Een aanrader!

Rapide et bonne qualité

Il me fallait des badges en urgence et c'est ce que j'ai eu! Rapidité, qualité et bon marché Merci beaucoup, je recommande vivement

Très beau rendu. Bonne qualité

Je suis super contente de mes invitations. Seul b mol à mes yeux, j'ai voulu modifier ma commande et ajouter 5 invitations de plus à peine une heure après la 1ere et malheureusement pas possible. J'ai donc dû recommander, et frais de livraison x2 alors que tout est arrivé le même jour, dommage. Si non le choix pour personnaliser ses invitations et top et je n'ai eu que des compliments de mes invités. Merci

Prachtige uitnodiging!

Met behulp van kant en klare kaartjes heb ik zelf eenvoudig een uitnodiging kunnen maken die helemaal aangepast is aan mijn wensen... foto's, kleur, lettertype en lay-out. Alles heel eenvoudig. De kaartjes kwamen razendsnel aan thuis en.... ze zijn in het echt nog veel mooier dan ik me kon voorstellen. Ik ben ook zeer tevreden over de kwaliteit van het papier en het drukwerk. De kaartjes zien er niet alleen prachtig uit maar ze voelen ook fijn aan. Ik ben super tevreden en bestel nergens anders meer bij een volgende gelegenheid. Daarbij had ik als Luminusklant nog eens 10% korting. Dat is toch helemaal geweldig!!!

Kwalitatief, mooi en snel gekregen

Commande de faire part pour naissance

Livraison assez rapide et la qualité des faire-parts est top! Je recommande +++++ et je n’hésiterais pas à recommander au besoin :-).

Super service en kwaliteit

Makkelijke tool om kaartjes aan te passen, snelle communicatien met klantenservice en perfecte kwaliteit en snelle levering van gedrukte kaartjes! Heel tevreden

Super snelle levering en ontwerp zelf gemaakt en gekregen zoals het hoort.

Grote keuze, gemakkelijk om online te personaliseren, snelle levering.

Zeer tevreden.

SUPER !!!

het maken van de kaartjes ging vlot. We werden ook vriendelijk telefonisch geholpen bij probleempjes. De levering was 2 dagen nadien, dus ook heel vlot. We zullen zeker nog met tadaaz werken en aanbevelen bij vrienden en familie ! een Super tevreden klant !

perfect

alles verliep perfect zoals steeds. Een vraagje wordt direct beantwoord en het drukwerk is in één week tijd geleverd.

Vlot, correct, snel, makkelijk hanteerbaar, goede prijs/kwaliteit!

Vlot, correct, snel, makkelijk hanteerbaar, goede prijs/kwaliteit!

Geweldig!

Ik had geboorte kaartjes besteld maar eigen ontwerp waardoor de levering normaal ‘trager’ zou zijn en geen prior. Na contact hebben ze dit direct aangepast naar prior en kreeg ik mijn kaartjes na het weekend in de bus (werkdagen, donderdag avond besteld en maandag geleverd). Supervlotte service, top kwaliteit - kwantiteit.

Snelle service, alles goed verpakt, heel tevreden wat ik tot hiertoe besteld heb!

Super goede ervaring

Een dagje later geleverd dan verwacht, maar had alles op tijd besteld dus was geen probleem voor mij. Ook van een van de producten een velletje meer ontvangen dan besteld.

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge