Super goede ervaring

Een dagje later geleverd dan verwacht, maar had alles op tijd besteld dus was geen probleem voor mij. Ook van een van de producten een velletje meer ontvangen dan besteld.

Très belle qualité et service rapide !

Le faire-part est très beau, le papier de bonne qualité et j'ai reçu le tout très rapidement. Je recommande !

Vlotte en correcte wisselwerking

Vriendelijke en behulpzame medewerker. Vlotte en snelle afhandeling Zeer tevreden over het resultaat

Aanrader met verbeter puntje!

Opletten met de stickers dat je ze aan de zijkant steeds mijn stickers lagen bovenaan en waren redelijk verkreukt wat spijtig was!

Leuke keuzes, mooi ontwerp, snelle levering door Mondial Relay!

Het waren niet alleen leuke producten, maar ze hebben ook echt een mooie selectie die je op een leuke manier zelf kan personaliseren. Ook de levering was top! Zeer snel, en leuke eerste ervaring met Mondial Relay! Zeker een aanrader.

Foto's zijn prachtig, snel gemaakt en geleverd,heb ik ontdekt via Google,en in één woord,een aanrader

Très beau

J'ai commandé des invitations pour mon mariage ; elles sont superbes !

Super bon service client

J’avais fais une erreur dans mes faire-parts et j’ai donc envoyé un mail auquel on y a répondu dans l’heure qui suivait et on a réglé mon problème directement.

choix et simplicité d'utilisation

Je cherchait quelque chose de précis pour mes invitations de mariage, et facile de création. L'ideal était votre société, Belge, donc ideal. L'échantillon a été rapidement envoyé ce qui m'a permis d'apprécier la qualité du produit. J'adore et j'espère que cela fera bonne impression.

Fijne snelle service

Fijne klantendienst die tegemoetkomen aan de vragen. Goede kwaliteit en snelle service! Heel tevreden van de bestelde stickertjes en geboortekaartjes.

Heel mooi en goede kwaliteit

Heel goede ervaring gehad, was ook makkelijk te ontwerpen

Étiquettes dragées

Facile inscription Conception rapide Réception rapide Produit de qualité

Top klantendienst

Mooie kaartjes, zeer makkelijk aan te passen, zeer mooie designs... En een top klantendienst.

Super multumita!

Comanda a venit extrem de repede,iar produsul comandat a fost super ok!Recomand,cu drag!

• Ne-ai recomanda? Yes

super

De artikelen die ik besteld heb (kaarsen bedankjes voor onze trouw en bijhorende etiketten met naam en datum op) waren supermooi afgewerkt. Ben er zeer tevreden mee! Ga in de toekomst nog bij Tadaaz bestellen. Snelle en perfecte levering. Echte aanrader deze site

Snel en kwalitatief

Voor onze trouwbenodigdheden (save the dates, uitnodigingen, menu's, bedanktkaartjes) was alles heel makkelijk configureerbaar, en heel snel geleverd. De kwaliteit was ook super.

Onze geboortekaartjes werden na bestelling 1 dag later geleverd. Top !

Du choix du fair part, en passant par la personnalisation, la commande et la réception, le service est vraiment au top! La qualité du papier utilisé est vraiment très très bien. Dans ce modèle, les dorures sont magnifiques ! On peut commander les yeux fermés ! Très professionnel!

Zeer naar onze zin.

Heel tevreden,zeer mooi,vlotte bediening!

Parfait

Nos remerciements sont magnifiques, encore plus beaux qu'en photo! Faciles à assembler, la vidéo m'a beaucoup aidée. Le vase avec l'étiquette en bois gravée et les fleurs est magnifique également, de quoi nous donner des idées cadeaux pour les fêtes... :D

Zeer mooi gedaan ik ben tevreden

Excellente expérience

Qualité, rapidité de livraison

Snel en fijn om te personaliseren

Fijn te personaliseren En snel verzonden

Gewoonweg geweldig

Al mijn bestellingen zijn super gemaakt! Zeer tevreden over tadaaz!!!

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge