PARFAIT !!!

La création de faire-part à son goût est facile. La livraison est très rapide et la qualité est parfaite. Nous avons reçu nos magnifiques faire-parts et ce pour un prix tout à fait correct étant donné la qualité. Je recommande Tadaaz à 100 %.

Parfait !

Très belle impression et livraison rapide et soignée

Topkwaliteit

Ik kom zeker terug!

Top service !!!

Één foutje in de kleur van de druk. Na 1 mailtje onmiddellijk alles in orde. Bedankt voor de service!!!!

Bonne qualité

Très chouette faire-part de naissance, très bonne qualité d'impression. En revanche, il serait judicieux de préciser que l'assemblage doit être réalisé par nos soins.

Excellent

Des très jolie travaille, services téléphoniques pour finalisé parfait l’envoie très rapide déjà lendemain c’est arrivé !! Juste parfait

Heel tevreden

Heel snelle levering

Niet tevreden over print kwaliteit

Ik bestelde een gepersonaliseerde brooddoos met eigen foto. Ik kreeg de brooddoos in zwart/wit geleverd terwijl ik wel degelijk een kleurenfoto had toegevoegd. Na het voorval te hebben gemeld kreeg ik wel een brooddoos met gekleurde foto geleverd. Dus al bij al nog blij met mijn bestelling!

Kwalitatieve geboortekaartjes en snelle levering

Via de online editor was het eenvoudig om ons geboortekaartje aan te passen. Ze werden snel geleverd (minder dan 48u) en waren erg mooi afgewerkt. Ik raad Tadaaz zeker aan, aan onze vrienden en familie.

Juste du beau travail et rapide

Contente des quantités et de la qualité. Très beau travaille fourni en quelques jours

Snel en professioneel

Zelfs uitzonderlijke tekens zoals Koreaanse letters is bij Tadaaz perfect mogelijk. We werden snel geholpen. De proefdruk werd snel verzonden. De geboortekaartjes en de doosjes voor de suikbonen zijn helemaal naar wens. Het resultaat ziet er prachtig uit. Bij hen bestellen we zeker terug!

Super bien conforme

Livraison rapide

Prachtig bedankje en snelle levering

Super snelle levering

Snelle levering. Mooi resultaat.

Ravie des contenants à dragées

Tout est compris (sachet, attache parisienne). Pliage facile. Contenant façonné à notre façon. Rapidité s’envoie. Je recommanderais sur ce site sans hésiter.

Aangenaam verrast

Prijs /kwaliteit = TOP vlotte plaatsing bestelling duidelijke omschrijving levering

Rapidité pour la livraison car reçu le lendemain. Facile à trouver ce qu'on cherche, pas mal de choix. Facile d utilisation le site.

Uitstekend en begripvol

Er was aanvankelijk een misverstand bij de bestelling maar dat werd uiteindelijk na de uitleg van hetgeen er misgegaan was, correct opgelost en dat apprecieer ik ten volle, waarvoor dank.

Bonne

Juste dommage de ne pas pouvoir customiser davantage les faire-parts : enlever ou rajouter l'un ou l'autre élément...

Anders goed

Lqatste Nog niet ontvangen...

Zeer goede service!

Prachtig resultaat!

mooie kwaliteit en uitstekende service

top

Snelle levering en overzichtelijke website