Rapide et efficace

Super service, rapide et humain malgré aucun contact oral ou physique, merci pour le cadeau en plus! La qualité est top des faires-part! Merci beaucoup, c est un moment important

PERFECT

Wat een perfect kaartje! Wij hebben onze geboorte kaartje bij tadaaz gemaakt en zijn er heeeeeeeel blij mee! Uitstraling, kwaliteit, levering, contact via whatsapp, gewoon ALLES was perfect! Ik raad het 100% aan!

Heel goed geholpen en prima product!

Wanneer ik vragen had in de life chat werd ik meteen en goed geholpen en het product is heel mooi. Tevreden!

Ze waren blij met het cadeau

Het was zoals ik het wou. Dat wil zeggen dat de kwaliteit van de foto goed was en de afwerking van het hout was ook goed.

Bon

Rapide et efficace

Heel tevreden

Ik heb eerst een proefafbeelding gekregen. Deze heeft ze na een paar opmerkingen aangepast. Ik ben volledig tevreden.

top kwalitatieve eindresultaten

mooie en fijn afgewerkte producten! vlot bereikbare klantenservice helemaal dik in orde en opnieuw helemaal tevreden

Super qualité et très rapide !

Super qualité et très rapide !

Gewoon goeie service.

Heel tevreden

Ik ben heel tevreden met de ontvangst!

Heel goed bediend geweest . Het pakket ging verzonden worden maar ik was in de buurt . Ik had gebeld om te vragen of ik dit kon ophalen . Dit was geen probleem en de dag kater stond mijn verzendingskost al terug op mijn rekening.

Uitstekende service

Gebruiksvriendelijke website, goede kwaliteit, korte levertijd. Zeer tevreden

Mooie keuze van kaarten, snelle levering. Prima.

Parfait

Livraison rapide et faire-part de très bonne qualité.

Zeer goede dienstverlening

Ik twijfelde over de lay-out van een bepaalde bestelling. Ik heb de klantendienst gecontacteerd en zij hebben mij onmiddellijk te woord gestaan en geholpen.

Simple rapide et magnifique

Commandé la veille et reçu le lendemain, création ultra simple. Les faire parts sont de bonne qualité, je trouve que c’est un bon rapport qualité prix.

zeer mooie uitnodiging afgeleverd binnen korte termijn

Goede service, mindere kwaliteit

Goede en snelle service en levering. Mindere kwaliteit van lasering.

Rien à améliorer, l'outil de création, la commande, la livraison, tout était parfait et intuitif!

Merci pour votre service! :)

Schitterende uitvoering!

Alles werd uitgevoerd en geleverd zoals wij gevraagd hadden, waarvoor dank!

Première expérience en matière de faire-part et nous ne sommes pas déçus! J’avais commandé un échantillon et il nous a séduit.. avant la naissance de notre bébé, j’avais pu préparé et personnalisé le modèle afin de n’avoir plus qu’à compléter Les derniers petits détails dès la naissance de notre fille. Commande passée et livrée en 24h ! Nous sommes ravis du résultat ! Merci à l’équipe Tadaaz !

Choix et rapidité

Très joli modèle proposé. Qualité du produit et rapidité d'expédition

Gewoonweg top

Alles top

Rapidité et qualité

Genial !

Vlotte service + supersnelle levering

Eco-kaartjes vlot kunnen maken op de website, soms met het programma wat moeilijkheden ondervonden om in te zoomen op het product. Heel snelle levering, is top! Service online via chat is heel gemakkelijk, bij vragen meteen een antwoord.

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge