Perfect!

Het kon niet beter!

Une très belle réalisation super content et un délai très court 10/10

Bonjour, Je suis super content du résultat de ma commande et surpris de la rapidité et en plus période de vacances. Si prochaine commande, je reviens vers vous sans la moindre hésitation. Bravo à vous.

Snelle levering, uitstekende kwaliteit

Foto cadeau voor de meters & Peters van onze dochters besteld. Heel snel geleverd, mooie kwaliteit. Zeer tevreden

Heel goede klantenservice!

De medewerkers van de klantendienst antwoorden heel snel en zijn enorm behulpzaam. Ik ben zeer tevreden en bestel zeker nog op Tadaaz.

uitmuntend

ik kom nog terug

Facile rapide et efficace !

Merci pour votre service, j'ai souvent difficile pour commander sur les sites mais chez vous c'était d'une simplicité et le résultat était à la hauteur de mon désir. Merci MARIE-FRANCE.

Veel te weinig bloemen

Het vaasje is heel erg leeg, Veel te weinig bloemetjes,verschillende bloemen hebben zelfs een knik,waren niet bruikbaar. Zelf moeten opvullen met andere droogbloemen,om het alsnog te kunnen gebruiken. Jammer dat van de 13 vaasjes met bloemen er 4 beschadigd waren.

Fijne ervaring

Veel keuze qua geboortekaartjes, snel geleverd en wanneer we contact opnamen om nog iets te vragen, werden we snel geholpen. Fijne ervaring!

Goede kwaliteit, snelle service

super mooie fotokaarten en snel klaar

Handige site, supermooie ontwerpen, snel klaar en prachtige afwerking

Mooie kwaliteit, vlot geleverd

Mooi van kwaliteit, vlot geleverd.

Mooi en snel

Mooie afwerking en zeer snelle levering

altijd mooie, verzorgde, persoonlijke kaartjes

perfecte service en een menselijke benadering van de helpdesk

Parfait!

J ai fait appel à divers produits dont 2 types d impressions différentes et je suis ravie

Mooi gedrukt. Snelle en verzorgde kevering.

De kaart was mooi bedrukt. Het is een snelle en verzorgde levering.

Kwaliteit + snelle levering

De bestelde labels en stickers waren exact zoals ik het had verwacht. Twee a drie dagen na de bestelling had ik ze al in huis. Wij zijn zeer tevreden!

Vrienden hebben uitnodigingen gemaakt voor mijn verjaardag. Vermist we niet goed geteld hadden kwamen we uitnodiging tekort. Op die manier ben ik op de website van Tadaaz.be terecht gekomen en alles verliep heel vlot Groetjes, Hilde Meus

zeer tevreden

tevreden over resultaat!

Zeer leuke labels

Bedankt

Heel stipt

Vlugge en correcte levering Mooi product

Bonne expérience dans l'ensemble

Le site est facile d'utilisation, il y a un grand choix de design, le seul bémol c'est que l'aperçu avant l'impression n'est pas très réaliste. Il est plus grand à l'ecran qu'en vrai ce qui donne une mauvaise impression . Du coup un peu déçue de ma commande. Mais pour le reste impeccable je recommande

Gemakkelijk en kwalitatief

Website is heel gebruiksvriendelijk, levertermijn zeer snel en de kaartjes zijn van heel goede kwaliteit.

Correcte uitvoering en levering

Vlotte levering en heel goede prijs/kwaliteit!

Dankzij tadaaz een superleuk verjaardagskado voor mijn zus gevonden ;) dankjulliewel!

Eigen ontwerp kwam mooi tot zijn recht!

De geboortekaartjes en van de babyborrel zijn bij Tadaaz gemaakt. Het geboortekaartje was een eigen ontwerp met rosegold folie. Na enkele proefdrukken was het kaartje klaar voor de geboorte. De kaartjes vrijdag bestelt, en dinsdag ontvangen.

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge