Bien, rapide

J ai commandé des bougies, j aurai préféré une petite odeur dans la bougie et parfois elles avec des horeols, pas bien coulées....sinon service rapide.

Super !

Blij met product, snelle levering en vriendelijke klantendienst

Prachtige geboortekaartjes voor onze dochter

Wij hebben de geboortekaartjes voor onze dochter via Tadaaz besteld. Fijn dat je ze qua tekst zelf helemaal op punt kan zetten en aanpassen. 1 verbeterpuntje zou het gebruik van de sjablonen/tekeningen kunnen zijn en dan vooral zien dat ze even groot zijn en in de tekst passen. Heel handig dat je proefdrukken kan ontvangen. Dit heeft de keuze van ons kaartje echt vergemakkelijkt en we konden meteen ook zien dat de kwaliteit tip top in orde was. De enveloppen hebben we ook op voorhand besteld, waardoor we de adressen op voorhand konden schrijven en na de geboorte enkel de kaartjes nog in de enveloppen moesten. Wij zijn alvast heel content en hebben al vele mooie complimentjes over het kaartje gekregen.

Super service

Modèles de faire part originaux et impressions rapides, je recommande :)

Prima in orde

De levering was inderdaad heel erg snel. De producten zien er mooi en solide uit. Voor ons als particulier met slechts een kleiner feest, zou het leuk zijn de mininumaantallen iets lager te zien, maar verder was alles perfect naar wens

Service rapide, efficace et résultat apprécié

La possibilité de réaliser un échantillon et de le recevoir est un vrai plus pour vous. Le résultat est toujours conforme à nos attentes (aucune déception). Le service est rapide et performant.

Alles ging vlot.

Om het kaartje te maken zat goed in elkaar. Als je een vraag stelt krijg je snel antwoord. Binnen de week hebben we onze kaartjes aangkregen. Top service.

Parfait, rien à redire !

Parfait. Beau modèle ; personnalisable facilement ; envoi rapide ; colis arrivé en parfait état... Rien à redire. Super service.

Makkelijk en correct

De editor om zaken te personaliseren werkt makkelijk en bestellen is kinderspel. De verwerkingen bezorging is correct. Prijzen zijn marktconform.

Vriendelijk, vlot en zeer behulpzaam

Commande non recue

Mon colis n'est jamais arrivé , l'on m'a proposé u.e réimpression et un envoi.

Alles is heel mooi gedrukt. De uitnodigingen zouden wel beter verpakt kunnen zitten, er waren enkelen wat toegetakeld. Eentje heel erg, dus die werd vervangen.

Rapide et réponds à 100 % à mes attendes

Ma commande est arrivée hyper vite, emballée avec soin. Et celle-ci est exactement comme je le souhaitais !

Super snel en mooi !!!

Gezocht, gevonden bij Tadaaz !!De volgende dag geleverd! Een heel goede ervaring!

Geweldig positieve ervaring, elke keer opnieuw!

Voor de derde keer een geboortekaartje samengesteld via de creator van Tadaaz. Ik kreeg snelle en zeer goede hulp en advies via de klantenservice. Het kaartje is prachtig! We krijgen heel veel complimentjes.

GEWELDIGE IDEEEN MET GEWELDIGE SERVICE!

bij vragen, wordt er steeds correct geantwoord, of een zo fijn mogelijke oplossing doorgegeven. bestellingen lopen steeds ordelijk en volgens afspraak. Alleen positieve ervaring gehad!

Super service!

Ik kan Tadaaz vast en zeker aanbevelen, erg fijne website die makkelijk te navigeren is. Heb er het volledige geboorteassortiment kunnen bestellen, alles is erg duidelijk en de klantenservice on point. Snelle levering, mooie kwaliteit.

Super service

Alles is echt heel vlot verlopen. En de kaartjes zijn super mooi

Super contente

J’ai commandes des save the date pour mon mariage et ils sont arrivés super rapidement et tous le monde était content ils sont magnifique

Parfait. Rapide

Faire part de très belle qualité. Envoi rapide. Beaucoup de choix sur le site.

Snel en mooi resultaat

Goede ondersteunende sw voor het ontwikkelen van de wikkel voor een zeepje als aandenken bij de uitvaart van mijn vader. Zeer snelle verwerking en zeer netjes en vlot aangeleverd.

Joli produit

J’ai commandé des boites à dragées. J’ai pu les personnaliser. Le produit était bien emballé et il est de bonne qualité. Je recommande.

Exact zoals gehoopt

Mooie afwerking, komt heel mooi uit. Heel tevreden over mijn bestelling

Belinda

Super tevreden

Het pakketje kwam tijdig aan en de communicatie ivm de levering was prima.

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge