Zeer goede service en heel snelle levering!

Faire part de qualité

N hésitez pas à choisir Tadaaz! Les faire part sont d excellente qualité le service est hyper rapide! Et en bonus un petit cadeau de naissance pour notre Achille! Merci bcp pour ce travail soigné et la petite attention!

Nog mooier in het echt!

Eerste ervaring met tadaaz en heel tevreden over! Prijs-kwaliteit, in het echt waren de producten nog mooier dan op foto! Heel snelle service, heel correct. Wij zijn tevreden en zullen in de toekomst nog bestellen bij tadaaz.

Mooie kaartjes

Mooi en snelle levering, er waren er te weinig geleverd en ik kreeg het tekort snel bij geleverd.

Uitstekende service

Snelle en uitstekende service. Voor herhaling vatbaar.

Bonne qualité et servie rapide, malheureusement pas de livraison au Grand-Duché de Luxembourg

Bon service

Rapide et efficace

Service rapide ! Et de très bonne qualité mes cartes de remerciements.

Contente de ma commande

leuke kaarten voor iedere stijl

je wordt goed geholpen om je ontwerpen te maken

super vlot

super vlotte en zeer vriendelijke service

Veel keuze van kaartjes en super gemakkelijk om alles naar je eigen smaak aan te passen. Ook de bestelling gaat heel gemakkelijk en levering zeer snel ontvangen. Ik had zondagavond besteld en woensdag ben ik deze al op de post gaan halen. Ik ga zeker in de toekomst nog gebruikt maken van jullie service.

Super rapide Super beau

Leuk

Mooie ontwerpen en snelle en fijne service op maat

Fan

Mooi, goede prijs , kwaliteit

Makkelijk om te maken en bestellen. Vluge levering. Prijs kwaliteit is zeer goed

Heel goed !

Zeer gemakkelijk om zelf je ontwerpen te maken ! Heel tevreden over de prijs /kwaliteit van de producten en service .

Faire part baptême

Super site faire part juste magnifique de très très bonne qualité, c'est arrivé très rapidement à la bonne adresse dans de très bonnes conditions ( faire part en parfait état, très bien emballés...). Payement facile et sécurisé. Merci ! Je recommande vivement ! Ne surtout pas hésiter !

Wij zijn heel tevreden over de service.

Wanneer je contact opneemt via WhatsApp wordt er heel snel gereageerd. Als er iets niet helemaal klopt, wordt dit snel en zonder moeite aangepast.

Alles perfect en zeer vlot verlopen

Alles zeer vlot en goed verlopen Zeker een aanrader.

Heel vriendelijk, behulpzaam en snelle levering

Steeds snelle reactie bij vragen, zeer behulpzaam. Snelle levering van de kaartjes. Enige minpuntje vond ik dat de “ontwerp-tool” zeer beperkt is. Eigenlijk kan je enkel de tekst wijzigen. Het zou fijn zijn mocht je het kaartje zelf nog iets meer kunnen wijzigen in de tekening door zelf te “ontwerpen”, dingen toevoegen of weghalen. Dat lukt niet met deze ontwerptool. Als je dan enkele aanpassingen wil, zelfs al maar ander formaat of dergelijke moet je die steeds aanvragen en is daar steeds een kostprijs aan verbonden.

Handige site, mooi resultaat en snelle service

Op aanraden van vrienden de site bekeken. Zeer voordelig 2 proefdrukken besteld en nadien in alle rust een keuze kunnen maken. De uiteindelijke bestelling was er binnen de 2 dagen. Super!

Aangenaam verrast!

Persoonlijk geschenk de volgende dag al ontvangen! Wat een service!

Prachtige afgeleverde kaarten!

Er werden prachtige kaarten afgeleverd voor het gouden jubileum van mijn ouders!

Mooi product

Het resultaat van mijn menukaarten is heel mooi maar het maken van het ontwerp vond ik veel omslachtiger dan bij andere programma’s zoals bv Hallmark of kaartje to Go. Via de smartphone lukte dit voor mij heel moeilijk. Een klein en onduidelijk werkveld… Je hebt een laptop nodig om zeker te zijn dat het ontwerp in orde is. Vrij duur.

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge