Articles conformes à nos souhaits

Bonne expérience

de kwaliteit is goed, maar ik dacht dat de foto zelf helderder zou zijn

de kwaliteit is goed, maar ik dacht dat de foto zelf helderder zou zijn.

Service rapide et efficace ! :)

Commande reçue en 2 jours ! Le résultat a même dépassé mes attentes ! :) Je recommande à 100%

Top kwaliteit & service

Echt prachtige naamkaartjes besteld, nog mooier in het echt dan online! En een snelle verzending!

Perfecte afwerking - super kwaliteit!

De gepersonaliseerde items die ik besteld had waren nog veel mooier dan ik verwacht had! Ik moest huilen toen ik ze uit de doos haalde (foto's van overleden hondje) omdat alles zo mooi was; perfect afgewerkt (ook gravering in hout) en heel stevig: geen rommel! Alles was ook heel netjes ingepakt, echt verzorgd! Als ik nog iets wil, weet ik waar ik moet zijn!

Eenvoudig eb goed.

Eenvoudig en goed.

Excellente

Excellent choix vaste et de bonne qualité juste dommage qu il n est pas possible d obtenir les échantillon plus vite

Mooi resultaat en fijne reacties

Kwalitatief en mooi afgeleverd. Tweede bestelling en van beide zeer tevreden! Ook leuke keuzes in de kaarten.

Très bien

Très bien, le seul bémol, c'est que nous avons fait faire des étiquettes pour les cadeaux des invités et je ne savais pas que votre logo " Tadaaz " était dessus et ça gâche un peu le produit. Alors que sur les menus que nous avons fait sont nickels. Mais quoi qu'il en soit votre site est super.

Faire-parts de naissance d'une superbe qualité et rapidement envoyés

Faire-parts de naissance d'une superbe qualité et rapidement envoyés

Très joli mais en kit...

J'aime beaucoup la diversité et le grand choix de faire-part, la personnalisation est facile. Le papier et l impression est de qualité mais pour le prix, le fait de devoir assembler nous même les différentes parties me déçoit.

De bedankkaartjes voor het Lentefeest waren heel mooi en de kaarsjes alsook de flessenopeners ook. Iedereen vond het geweldig. Bij Tadaaz moet je zijn

Top service!

Snelle levering! Knap resultaat!

Mooie, originele, eigentijdse ontwerpen, Toch altijd iets meer dan het traditionele,

Mooie kaartjes & sympathieke, snelle service

Handige tool om je kaartjes aan te passen. Bij vragen was er altijd snel een antwoord klaar. Snelle productie

Knap!!

Hele mooie producten, exact wat ik had gehoopt

Vlotte en snelle levering & zeer goede kwaliteit!

Vlotte en snelle levering & zeer goede kwaliteit!

Vrij tevreden

Ik was heel tevreden van de communiekaarten die werden gedrukt. Ik was enkel wel wat ontgoocheld bij hoe de sticker werd gekleefd op het flesje van de geurstokjes want dat was niet helemaal recht gekleefd. Misschien is het een idee om de sticker mee te geven en door de besteller zelf te laten kleven. Dat had ik wel liever gehad.

Snelle levering van tip top materiaal

De bestelde toebehoren voor het communiefeest waren allemaal zeer mooi en zeer snel geleverd. Zo pasten de communiekaartjes bij de misboekjes, en waren de uitdeelcadeau's ook van dezelfde serie.

Altijd top kwaliteit bij Tadaaz!

Ik bestel altijd kerstkaarten, en vaak ook uitnodigingen voor feestjes bij Tadaaz. Elke keer zijn ze supermooi afgewerkt, snel geprint en kan ik ze sneller dan verwacht afhalen bij hen. Top service en top kwaliteit!

Mooie kaartjes maar geen reactie van klantendienst

Heb me minstens 5x proberen inschrijven voor de nieuwsbrief, aangezien men daarmee een korting beloofd. Echter nooit een kortingscode of reactie op bericht aan de klantendienst ontvangen.

Très beau et de qualité

Livraison parfaite, rien n’est abîmé et aucun pot en verre cassé. Plus d’étiquettes que commandé, le papier de qualité, les dragées très bonne (oui on a goûté )

Efficace!

Rapidité et efficacité dans l’impression et la livraison.

Vlug geleverd en alles naar wens.

Alles verliep heel vlot

OK