Goeie kwaliteit en snelle levering!

Super snelle levering!

De volgende dag al geleverd en 100% zoals op de website. Super tevreden!

Vlot verstuurd, mooi resultaat

Vlot verstuurd, mooi resultaat Zeer tevreden, mooie afwerking om zelf snoepzakjes te maken

Super vlot

Het ontwerpen van een bedankkaartje voor onze dochter ging erg vlot. Het ontwerp kwam overeen met hoe het op de computer stond. Enige nadeel vond ik dat er qua enveloppen maar 1 mogelijkheid was in dat formaat. Had eerst ook niet gezien dat de meeste voorgestelde enveloppen niet eens in het formaat van het kaartje waren.

Zoals altijd top!!!

Zeer snelle levering met top kwaliteit!

Ik had chipswikkels besteld. Goede, duidelijke hulp bij het maken van het ontwerp. Zeer goede kwaliteit en snelle levering. Top! Erg tevreden .

Ik ben een zeer tevreden klant!

Mijn pakje was volgens Bpost geleverd terwijl ik niets had gekregen, contact opgenomen via mail, direct antwoord. Zij zijn hier direct achteraan gegaan. Ook van de producten zeer tevreden, een half jaar geleden ook onze geboortekaartjes laten maken, ook daar zeer tevreden van!

Super correcte en zeer snelle service

Enige jammer is dat het logo van Tadaaz niet meer te verwijderen is op de achterzijde van de kaartjes... begrijpelijk ergens... maar toch... Misschien "korting" toekennen aan diegene die het laten staan ?!

Ideale site voor een uniek kado

Voor mijn beste vriendinnen bestelde ik via Tadaaz een foto in speciale format kado (staander & met droogbloemen. Afwerking was af, bestelling was tijdig ter plaatse, vriendinnen waren erg blij! Dankjewel & een aanrader!!

Voor herhaling vatbaar

Ik werd altijd heel snel geholpen bij m’n vragen.

Super rapide

Commande passée un jeudi à 21h30 (100 articles gravés). Colis envoyé le lendemain matin et réceptionné le samedi midi. Service donc rapide, soigné et de qualité

Zeer tevreden en goede service

Achat du boîte de dents personnalisé

Merci beaucoup pour la commande c était vraiment magnifique. Je recommande +++. Hésitez pas commander sans hésitation

Beetje sukkelen

Ik heb vooral zitten sukkelen om afbeelding/symbolen toe te voegen. Alsook het aanbod van symbolen vond ik een beetje weinig. Maar het is allemaal gelukt.

Comme à chaque fois, que du bonheur

Une fois encore, j'ai commandé sur Tadaaz et une fois encore, j'ai été ravie... Les idées sont créatives, les produits sont classés par thème et aussi par sujet et par sexe... bref peu importe le chemin pris, la diversité des propositions reste présente. Juste un mini stress cette fois quand j'ai importé mes photos pour une boite à biscuits personnalisée, un petit mot orange m'indiquait que la photo était d'une qualité insuffisante pour l'impression. J'ai osé... j'avais un peu peur et finalement sans regret car rien n'est pixelisé sur l'image imprimée. Je ne sais pas quelle résolution j'ai envoyé ni celle que vous avez indiquée comme acceptable/non mais, ce message pourrait même être revu à la baisse, car aucun soucis pour moi. Merci encore pour la rapidité du service, moi qui était terriblement en retard pour la fête des pères et mères, j'ai reçu ma commande en tellement peu de temps que je ne sais même plus le définir.

Vriendelijke en goeie service, zeer snelle levering geboortekaartjes!

Steeds goed geholpen, vlotte communicatie, goeie prijs/kwaliteit voor de kaartjes en snel gedrukt!

Rapide et conforme ! Extra!

Au top! Super rapide (livrée en 48h) et article extra 100% personnalisable

Snelle levering en super mooi gedaan!

Vlotte levering & prima kwaliteit!

Goede website, ontwerpen gemakkelijk aan te passen, vlotte service

Goed snel service ! Mooie producten!

Heb een verkeerde drinkbus ontvangen, mail gestuurd, de volgende dag heb ik de juist mogen ontvangen. Helemaal top opgelost!

Heel gemakkelijk en mooi

Zeer makkelijk in gebruik en elke keer weer mooie resultaten

Afgewerkt

De kaartjes zien eruit zoals op de website ! Heel mooi afgewerkt en van een goede kwaliteit.

Impression fidèle à l'attente

Les modèles ne sont pas mal, mais j'aurais aimé avoir un peu plus de possibilités de modifier un modèle de base.

Tevreden met mijn bestelling

Editor niet altijd even handig in gebruik. Druk en levering wel super!

Altijd goede ervaring mee.

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge