Heel mooi cadeau voor meter en Peter.

Heel mooie uitwerking, nog mooier dan de voorbeeldfoto.

Mooie prints maar de helft was niet bruikbaar

De stickers waren heel mooi, jammer dat de envelop waarin ze toekwamen doorweekt was waardoor de helft van de stickers onbruikbaar waren en kapot.

Heel tevreden over het resultaat

Het was wat zoeken bij het creëren. Een duidelijke handleiding had het proces wat vlotter doen verlopen. Wel een heel mooi aanbod van ontwerpen.

Heel mooi

Heel mooie zeepjes en snel geleverd

Topservice

Snelle levering en topkwaliteit!

Mooie materialen!

Leuke producten, snelle levering! Prijs is oké. Kwaliteit van afdruk kan beter.

Na het bestellen van een proefdruk beslist om hoer onze geboortekaartjes aan te kopen. Perfecte prijs kwaliteit verhouding. Geboortekaartjes besteld en de volgende dag geleverd. Heel blij met de service. Alsook hebben we naamstickers en enveloppen hier besteld. Tiptop in orde.

Mooie uitvoering en snelle levering

De producten zijn steeds van goede kwaliteit en mooie vormgeving. Er was een snelle levering!

Super service met mooie producten!

2 keer geboortekaartjes gemaakt via jullie website, altijd zeer tevreden van geweest. Snelle service en mooi producten Ook van andere producten ben ik grote fan, regelmatige koop ik een cadeautje via jullie website. Grote fan van Tadaaz!

Heel mooie designs en gemakkelijk te personaliseren. Snelle levering en levering goed op te volgen via track & trace.

Goed opgelost!

De kaartjes zijn van zeer mooie kwaliteit. Toen ik de eerste versie toekreeg zat er een fout in, maar na melding werden er nieuwe kaartjes opgestuurd. Deze zijn helemaal perfect!

Super rapide et très bonne qualité

Livré très vite et très belle qualité

Kwaliteitsvol en snel voor een scherpe prijs

Mijn uitnodigingen waren zeer mooi! Alleen maar complimenten gekregen. Ik bestel zeker opnieuw

zeer goed

zeer goed, correct en snelle service ! En gemakkelijk om af te halen, zelfs in het weekend.

kwaliteitsvol drukwerk

Voor het vormsel van onze dochter bestelden we enkele items bij Tadaaz, van uitnodigingen tot placemats, menu- en bedankkaartjes tot stickers en tassen voor meter en peter. Alles werd heel snel en netjes geleverd! De kers op de vormseltaart voor onze dochter! :-)

prima ervaring

Geen opmerkingen. Alles prima, snel geleverd!

geweldig

Proefdruk besteld en nadien trouwuitnodigingen, alles prima verlopen, mooie kaarten en snel geleverd!

Très contente et satisfaite

Super travail, petit soucis d impression mais service après vente super. Tout est rentré dans l ordre merci

Super speedy delivery!

Positive customer experience

Slechte fotokwaliteit

Kaartjes waren ok maar individuele foto´s zijn veel te warm gekleurd. Komt niet overeen met wat ik op de pc zie en wat ik laat bestellen via een andere verdeler helaas...

Heel mooie ontwerpen. Correcte service

Snelle levering en een complete dienstverlening voor allerlei feestjes

Heel tevreden!

Super tevreden van de producten en de leveringen

Meerdere keren besteld en steeds altijd alles in perfecte staat ontvangen. Ik raad deze aan

Mooie afwerking , snelle levering. Alleen best erg dat je bij een bestelling van boven €200 nog steeds verzendkosten moet betalen

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge