Super!!

Ik ben content met alles !!

Was mooier dan ik gedacht had. Wist dat ik een kleine fout had gemaakt met de indeling, was tot mijn verbazing recht gezet. Jullie hebben vaste klant bij

Parfait

Site parfait , parfaite qualité, Excellent retour sur la beauté du faire part par les invités. On en est pleinement satisfait... continuez ainsi... nous continuons à faire parler de vous autour de nous et vous faire votre pub...

Super gebruiksvriendelijke website, je hoeft geen computer wizard te zijn om kaartjes of kadootjes te personaliseren en dan ook nog eens een ultra-snelle en vlekkeloze levering. Tadaaz is top!

Perfecte druk en levering!

Onze trouwuitnodigingen op plexiglas bij jullie besteld en ze zijn prachtig!

Mooie communie kaart

Ik heb op maandag morgen 35 communie kaarten besteld die op woensdag moesten geleverd worden omdat de communie op donderdag was en dat is gelukt! Voor levering en kwaliteit geef ik de volle 5, voor de helpdesk en administratie 4. In het algemeen zeer tevreden!

De ontwerpen zijn geweldig.

Prachtige communiekaartjes en heel leuke koekendozen! Bij eentje was de print wat beschadigd maar we kregen heel snel een nieuwe opgestuurd, top service

Prachtige service voor prachtig product.

Na eindeloos zoeken naar een idee bij de magneten gekomen en ja besteld. Het resultaat was nog mooier dan we verwacht hadden. De winkel staat opgeslagen in de pc want zullen zeker nog dingen bestellen.

kwaliteitsvol, snel, persoonlijke service,...

zie boven

de kleuren zijn niet zoals op het scherm

Ik heb kaartjes laten drukken, alsook drinkflessen De kleuren op de kaartjes waren helemaal niet wat ze op het scherm waren. Het verschil was mega groot waardoor de kaartjes eerder mislukt zijn. de flessen zien er van goede kwaliteit uit, echter de lay-out die uiteindelijk op de fles kwam, kwam niet overeen met hoe het geschikt was op de computer. Ook hier was het kleur lichter/anders dan het ontwerp. Ik ben dus niet echt tevreden over de geleverde producten

snel, overzichtelijk en kwaliteit

De site is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik om zelf je product te maken. De levering van de bestelling is zoals aangegeven en binnen termijn. De kwaliteit, in ons geval de snoepzakjes, zijn uitstekend!

Prachtig werk geleverd

Wij hebben gekozen voor de kubus doosjes met foto en tekst . En ja hoor ze zijn echt prachtig !

Mooi werk. Stipt.

Het aanmaken verloopt iets minder vlot dan met andere sites. Het afgeleverd werk is wel prima. De aflevering is stipt. En de.prijzen zijn zeer correct.

Volledig zoals gewenst!

Mijn ontwerpen waren volledig zoals ik ze had gewild! Alles was ook klaar op het tijdstip dat vooraf gemeld werd bij de bestelling. Een hele goeie service! Ook heel vriendelijk bij het afhalen van de bestelde goederen! Ik maakte al meer ontwerpen samen met tadaaz - echt topkwaliteit! Bedankt om de mooie momenten nog mooier te maken!

Product ok, afwerking op cruciale punten minder

De afbeelding op de pin is niet gecentreerd, wat evenwel cruciaal is. De badge oogt daardoor niet professioneel en is niet bruikbaar.

Uitstekend!

Mooi afgedrukt kaartje. Goede kwaliteit. Snelle service!

Très satisfaite

Le produit correspond parfaitement à mes attentes. Impression et envoi rapides.

Rapide et très bien

Très sérieux et livraison rapide je vous recommande à tous le monde

Fotokwaliteit net niet goed genoeg

Ik heb diezelfde dag met dezelfde foto’s ook bedankjes (cadeautjes met gepersonaliseerde stickers) besteld bij mijnkadootje.be , daar waren de foto’s veel duidelijker gedrukt dan op de kaarten die ik bij jullie heb besteld. (Met dezelfde foto’s, dus het ligt niet aan de kwaliteit van de foto’s) Deze week heb ik op kaartjetogo.be uitnodigingen voor een ander feest gemaakt en ook daar is de kwaliteit van de foto beter.

Snelle en goede service

Over heel de lijn positief

Bestelling was zeer snel aangekomen en er zaten nog presentjes bij om ons te feliciteren met de geboorte van onze dochter. Zeker een aanrader!!

Super content

Mooie kaartjes, eigen creatie leuk, communicatie verloopt ook super goed!

voldoende keuze van ontwerp + goede kwaliteit + snelle levering

idem

Très bon travail.

Recherches et réalisations très facile. Et bon suivi de la commande.

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge