Zoals voorgesteld

Niet twijfelen en kopen

Vlotte en correcte levering!

Vlotte en correcte levering! Enkel zit er een bloempotje bij waarvan de afwerking iets beter kon zijn (verfdruppels die aflopen).

Super tevreden

Snelle levering. Producten zoals afgebeeld op de site. Zeker een aanrader!

Super tevreden

Super kwaliteit en er was foute levering en dag nadien was alles rechtgezet. Zeer vriendelijk aan telefoon.

Slecht

Heb verkeerde foto’s ontvangen van iemand anders en heb nog steeds geen antwoord gekregen

Très contente de ma commande

Rapide et efficace. Très contente de ma commande.

Snelle service en een mooi resultaat!

Snelle service en een mooi resultaat!

Top in kwaliteit, service en prijs !

Mooie producten, goede kwaliteit. Doe zo verder. Hopelijk kan het aanbod nog groeien met originele producten zodat wij kunnen blijven verbazen op onze feestjes.

Vlot

Snelle levering, goede kwaliteit

Alweer een fantastisch kaartje

Goeie service! Makkelijke tools om een kaartje naar jouw wens aan te passen!

Zeer mooie wikkels en snelle levering

De winkels voor de chips waren super mooi. En het was heel snel geleverd.

Zeer mooi

Goede service, degelijke kwaliteit, handig maken, het is zoals je ziet in je ontwerp, vlot levering

Alles was perfect in orde

Ik maakte en bestelde alles voor mijn zoon zijn eerste communie. Van uitnodigingen, bedankingskaartjes, stickers, bellenblaas en labels. De kwaliteit van de producten is gewoon top! De site is heel makkelijk en duidelijk. En alles werd ook zeer vlot geleverd aan huis.

Lintjes tekort

Ik heb 28 kaartjes besteld en kreeg er maar 20 lintjes bij, hopelijk vind ik hetzelfde lint bij mij in de buurt! Om terug tot bij Julie te rijden kost het mij meer aan benzine dan wat mijn lint kost. Niet zo fijn

Alles zoals verwacht!

Heel tevreden

Super snelle levering . Zelf proefdruk heel vlot geleverd 2dagen vroeger dan de datum die jullie ons gaven . Ik ga zeker voor jullie reclame maken .

Vlot besteld en snel geregeld

Idem

Topservice.

Zeer goed prijs/kwaliteit. Snelle bezorging.

100% tevreden

Mooi design, handig om te ontwerpen, snelle levering

had liever geen produkten waarop jullie reclame is gedrukt

de produkten op zichzelf zijn oke en proper afgewerkt. Doch de reclame van jullie firma, die op ieder produkt wordt gedrukt bij jullie staat jullie naam. Wijzelf hebben juist maar de doosjes voor doopsuiker laten drukken en onderaan stond het woord TADAAZ. Op school waren er kinderen met kaartjes van jullie. Men moest het niet vragen want TADAAZ stond er op gedrukt. Zelf hebben wij de fotokaartjes bij AVA laten drukken en deze krijgen 100% onze aanbeveling. Mooi en op tijd afgewerkt en ZONDER naam van de firma. Tenslotte wordt het produkt betaald om zonder reclame van julliekant nog eens te maken, dit zou anders zijn mocht het om een gratis produkt gaan. Dus een dikke tegenvaller en het doet veel af van de kwaliteit.

Half in orde.

Ik had de klantendienst gecontracteerd voor te weten. Welke stickers ik best gebruikt bij de potjes die ik ook bij jullie bestelde. Echter vallen de stickers nog een beetje te groot uit. Ik heb de stickers moeten hersnijsen voor een mooi resultaat. Mijn andere producten die ik bij jullie besteld zijn dik in orde.

Snel, duidelijk en mooi eindresultaat

Makkelijk te ontwerpen. Mooi eindresultaat

Perfectie

Mijn bestelling was exact wat ik ervan had verwacht en heel snel geleverd. Top service!

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge