Déçue

Pas top au niveau finitions On voit les pointillés de découpe sur le haut ou sur le bas de chaque faire part. Taches ou trait d'encre noire sur faire part blanc impression de "crotte de mouches" sur environ 10/40 faire-part.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Uitmuntende producten

Super kwaliteit, product ziet er exact uit zoals op de website,stipt geleverd en veel keuze uit een heel mooi assortiment!

cartes remerciements communion

superbe résultat

Heel tevreden over de snelle levering.

Mijn producten zijn echt zoals ik ze wou en werden bovendien heel snel geleverd. Alles was goed verpakt.

Snel geleverd, perfecte kwaliteit

Mooie gouden opdruk. Heel blij met de communiekaartjes!

Qualité d’impression

Réponds totalement aux attentes. Merci !

Tegenvallende afdrukkwaliteit

Positief: handige tool, snelle levering Maar weegt niet op tov de ronduit slechte printkwaliteit. Nochthans kwalitatieve foto’s afgeleverd. Zelfs de letters zijn niet doorgeprint. Terugsturen waardig.

Pakketje verloren, slecht gesneden

Zowat de enige plek op internet waar je voor een bestelling van ongeveer 100eur nog verzendkosten moet betalen en dan gaat je pakketje verloren... De klantendienst heeft dit wel snel opgelost en alles meteen in herdruk geplaatst. Helaas waren hierdoor de uitnodigingen toch laat. Kwaliteit van druk was ok, het snijwerk daarentegen was voor de uitnodigingen en bedankkaartjes zeer matig waardoor in inhoud niet in het midden of zelfs tot helemaal op de kant staat. Zal niet snel opnieuw bestellen hier.

Heel mooie ontwerpen! Iets minder klantgericht

Heel mooie ontwerpen en goed aan te passen qua lettertype. Na het plaatsen van de bestelling stuurde ik een mailtje om het aantal aan te passen, maar dat ging helaas niet omdat dit direct met de computer wordt verzonden blijkbaar. Ik kreeg niet de bijpassende enveloppen geleverd. Na een mail hierover kreeg ik de juiste kleur alsnog toegestuurd. Helaas kon ik deze niet meer gebruiken omdat de uitnodigingen al op de post moesten.

Topkwaliteit

Altijd tevreden resultaat, snel geleverd !

Zeker en vast een aanrader

Heel snelle service. Ook bij het afhalen, supervriendelijke bediening.

Heel erg blij met ons testkaartje en prachtig doopsuiker. Alles werd geleverd zoals hoort!

Mooie kaartjes Super snelle service Snelle levering

Beschadigd artikel

Ik heb gemaild dat mijn artikel beschadigd is, maar kreeg geen antwoord.

Déçue de la qualité

Impression d étiquettes de bouteilles de vin pas terrible.. dommage Boîte à dragées top par contre.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Goede servies, mooie kaartjes, snel geleverd

Top als een foutje wordt rechtgezet

Altijd al heel tevreden geweest. Ook dit keer toen onze communiekaartjes toekwamen. Op één van de twee bestelde drinkflessen, cadeautje voor meter en peter, was een foto niet mooi afgedrukt. Maar dat werd snel en zonder problemen rechtgezet. Geen probleem dus en weer tevreden en blij met onze aankoop bij Tadaaz!

Meer dan waard voor je geld

Van ontwerp, tot afgeleverd product, meer dan waard voor je geld. Ontwerpen die mee zijn met de tijd. Snelle aflevering. Bij een andere drukker ben je snel 3 maal meer kwijt.

Duidelijke site Korte verwerking Kortom alles prima in orde

Prijs/kwaliteit is zeer goed. Verzending perfect.

Numéros de tables pour mariage et affiche plan de tables

rapide et joli par contre je trouve le papier pour les n° de tables pas assez rigide ...c'est dommage car ne tient pas tout à fait droit sur le socle en bois déçue de l'affiche plan table que je pensais beaucoup plus grande Noms des invités : top

Snelle levering & goede service !

Positief

Producten zijn van goede kwaliteit. Ik vind het wel jammer dat je verplicht bent een vast aantal te kopen en dit niet zelf kan kiezen. Zodat wij nu met een groot aantal overschot hebben.

Geweldig!

Snelle levering en een heel goede kwaliteit! Kunnen niet wachten om de bedankjes uit te delen.

Proefdruk meermaals niet geleverd.

Drie maal een verschillende proefdruk besteld , telkens pas geleverd nadat ik aan klantendienst signaleerde dat er probleem was. 1 keer betalend besteld, werd wel gewoon geleverd. Over laatste proefdruk reeds 5 dagen geleden contact opgenomen , nog niets rond vernomen

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge