Alles naar wens!

Prachtige kaartjes en hele vlotte service. Er was in mijn ontwerp een foutje gelopen (had zelf iets over het hoofd gezien) en ze hebben dezelfde dag nog kosteloos de kaartjes herdrukt en opgestuurd. Hele grote dankjewel !

Mooie, kwalitatieve kaartjes

Mooie, kwalitatieve kaartjes die correct werden geleverd binnen de afgesproken termijn.

Snel vlot zoals beloofd

Perfect!

Reeds meerdere keren kaartjes laten maken bij jullie en al telkens vlekkeloos verlopen. Heel goeie kwaliteit en snelle levering! Top!

Alles is vlot verlopen, heb heel mooie bedankjes en uitnodigingen gekozen en zoals op foto thuis gekregen. Nazorg was ook top! Heb jullie reeds aangeprezen bij vrienden die jullie diensten vanaf nu ook gebruiken.

Alles top

Prima service en makkelijke site om te personaliseren. Alleen die stickers voor op potjes hadden we niet begrepen. Spijtig ook dat we de naamkaartjes voor op tafel niet per stuk konden bestellen. Het is zoveel mooier als de naam van de mensen geprint wordt in een mooi lettertype ipv zelf te moeten schrijven.

Zeer klantvriendelijk, snelle levering en een goede service. Zeer tevreden een echte aanrader!

Afdrukkwaliteit was wat teleurstellend.

Wij hadden een hogere afdrukkwaliteit verwacht, zowel wat de kaarten betreft, als wat de foto op de doosjes betreft.

Goed!

Goede en gemakkelijke site! Jammer dat er geen geboorte kaartjes worden verstuurd in het weekend.

Prachtig!

Leuke website, makkelijk om zelf iets leuk te maken en snelle service!

Prima kwaliteit zoals altijd

Zoals steeds, prima kwaliteit en service

Goede kwaliteit en vlugge service

Goede kwaliteit en vlugge service

Goede en snelle service

De site is heel overzichtelijk en het bewerken van de kaartjes verloopt vlot. Toen er bij onze bestelling iets ontbrak, werd dat snel nagestuurd. We hebben hier al vaker besteld en zullen dat zeker nog doen.

Goed en vlot

Zeer goed en vlot service

Faire part magnifiques et reçu rapidement

Merci pour votre travail et votre service. Je vous recommanderai sans souci. Merci Helene.

Parfait

Nos idées complètement personnalisées

Er is een klein foutje gebeurt.

Alles is mooi afgeleverd, ontwerp zijn we tevreden, maar er is een klein envelopje vergeten op te drukken. Dat vinden we spijtig. Hoe kunnen we dit laten rechtzetten?

Super leuke thema's om uit te kiezen, leuke kaartjes en cadeautjes. Hele nette en snelle levering! Alles tot op de punters juist qua bestellingen.

De communicatie en kwaliteit zijn top.

Alles verliep vlot bij de verschillende bestellingen.

Beau rendu

Très contente du résultat

Super makkelijk en heel mooi resultaat!

Eerste maal dat ik Tadaaz gebruikte, had onmiddellijk leuke voorbeelden en al snel was een eigen kaartje gemaakt! In een mum van tijd alles besteld en heel snel in huis, wat een luxe! Heel tevreden, ik bestel in de toekomst zeker nog bij jullie! Grtjs Ellen

TOP

Alles mooi geleverd zoals gevraagd.

Prachtige kaartjes!

Prachtige producten! Snel geleverd. Top!

Kwaliteit en service zijn super !

Snelle service en top kwaliteit !

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge