Goede service! Kaartjes besteld, foutje bij het printen en wat strepen erop. Gestuurd via whatsapp op een zaterdag. Dinsdag zaten de nieuwe al terug in de brievenbus. Deze keer wel in orde! Top!

Parfait en tout point

Faire parts magnifiques et livraison ultra rapide. Emballage soigné. Juste un petit point qui pourrait être amélioré concernant les enveloppes pour les faire parts. Ce serait parfait si elles étaient autocollantes de base. Extrêmement satisfaite de mes commandes. Merci !

Geweldig !!!

Mooie en degelijke materialen !

Gemakkelijk

Vlotte afhandeling

Super service

Na een foute druk werd alles snel aangepast inclusief een paar fouten in de tekst. De reactie was snel en het contact hartelijk.

Mooie producten, snel gedrukt

Voor het lentefeest van ons kind waren we op zoek naar kaartjes en een poster. De online tool is (meestal) gebruiksvriendelijk. Kaartjes waren er een paar dagen. Tevreden.

Duur

Ik had een proefdruk gevraagd voor het jubileumkaarten van mijn grootouders. Dit was een kaartje met touwtje en droogbloemetjes. Het beviel ons. Daarom bestelde ik het juiste aantal. Ze werden geleverd met touwtje maar droogbloemen waren niet mee. Ik stuurde een mailtje dat ze er niet bij aanwezig waren en kreeg als antwoord dat deze nog een extra moest bijbetaald worden... terwijl ze bij de proefdruk standaard aanwezig waren? Ik ging nog eens 18euro moeten bijbetalen. Dat hebben we dat maar niet gedaan, de prijs vond ik correct met de droogbloemen inbegrepen, maar niet nog eens met een meerprijs... Al veel gekocht bij Tadaaz, Deze keer echter teleurgesteld. Jammer...

Probleem opgelost

Ik bestelde communie foto’s en stickers. Alles kwam heel snel toe maar al snel bleek dat de stickers niet aanwezig waren.. Een simpel vriendelijk telefoontje en alles was in orde. De dag stak alles in mijn brievenbus! Een aanrader om mee samen te werken.

Snelle service, heel mooi resultaat!

Uitnodigingen daar gemaakt en ook de cadeautjes voor meter en peter. Zeer snel klaar. We zijn deze gaan ophalen in brugge zelf. Heel handig dat je daar altijd binnen kan!

Makkelijk om eigen ontwerp te maken en zeer vlotte service!

Bedankkaartjes, taarttopper en stickers tiptop in orde

Bedankkaartjes, taarttopper en stickers waren tiptop in orde en tijdig geleverd. Klantenservice heeft goed en snel geholpen met mijn verzoek om bepaalde lettertypes en kleuren van het ene ontwerp beschikbaar te maken in een ander ontwerp. Bovendien was de klantenservice erg vriendelijk. Aanrader!

UItstekend

Een uitstekende service, ik was etiquette vergeten te bestellen voor 50 jarig jubileum en jullie hebben mij goed zo goed geholpen dat ik ze nog op tijd mocht ontvangen. Dit was de eerste keer dat ik bij jullie besteld heb maar zeker niet de laatste keer. Echt een aanrader en nog heel vriendelijk ook.

Goeie kwaliteit en snel

De bestelling ging vlot. Snelle levering en mooie kwaliteit van de kaartjes

Vlotte levering en precies wat ik wou.

Stickers besteld en precies wat ik wou.

Positief en négatief

Ik vindt dat kaartjes opzich mooi.van de kleine kaartjes had ik niet gezien dat je kon kiezen tussen Maat en glans.was niet zo duidelijk ik ging er van uit dat het glans was wat natuurlijk een mooier résultat zou geweest zijn. En bij de grote kaarten was het absoluut niet duidelijk dat er nog een datum was op de voor laatste pagina.dus heb ik nu kaartjes aan mijn gasten Gegeven met de verkeerde datum wat natuurlijk jammer is.op vriendelijkheid en service geen opmerking daar scoren jullie een 10.

Excellent

Fijn om met Tadaaz te werken. Alles wordt netjes uitgelegd op de website. En wat ze beloven, nl. levering, is zoals het wordt aangegeven. Mooie kwaliteit van materialen.

Super mooi!

Mooie kwaliteit en snelle levering

Mooie kwaliteit en snelle levering

Mooi en kwaliteitsvol maar heel duur

Vooral de verzendingskosten en de leveringskosten maken dat een aantal kaartjes plots heel duur worden

Goed maar prijzig

Goede kwaliteit en scherpe foto's

Mooie afwerking .kon niet direct De bijhorende enveloppen vinden .(Kaarten waren buiten post categorie)

super service

Snelle levering, kleur die ik nodig had van de uitnodigingen zat niet in de kleurkaart voor de stickers, die hebben ze onmiddelijk toegevoegd.

Goede service snelle levering

De fotokaart ziet er precies uit zoals op de website, is van prima kwaliteit en werd snel geleverd!

Handige website om mee te werken, zeer correcte en snelle service. Je krijgt heel zeker waar voor je geld!

Super vlot

Bestelling is mooi en vlotte afhaling

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge