Mooi product, topkwaliteit en stipte levering, kortom, zeer tevreden

Zeer tevreden ,

Mooi ontwerp, vlotte levering

Tevreden klant. Enkel jammer dat er nergens stond vermeld dat we het houten hartje zelf moesten kleven. Stickers om hartjes te kleven werden niet meegeleverd, maar na telefonisch contact werd dit snel rechtgezet.

Niet alleen de online service en bestelling liepen vlot, maar ook bij de telefonische contactname en bij het bezoek aan de "winkel" zelf, werd ik vriendelijk en correct geholpen. Er werd moeite gedaan om mij op de juiste weg vooruit te helpen.

Zeer snelle service Goede kwaliteit Veel keuze

Zeer tevreden.

Heel goed. Snelle service. Netjes! Zeer tevreden.

Mooie kwaliteit en snelle levering

Snel geleverde bedankzakjes (met wat zakjes en sluitknoopjes te veel) zodat je zeker niks tekortkomt!

Zoals altijd SUPER tevreden!

Opnieuw ben ik héél tevreden van het resultaat van de bladwijzer en nu ook mijn nieuwe bijbestelling, de magneet met de foto van mijn jarig zoontje.

Fijn aanbod om uit te kiezen en gemakkelijk te personaliseren

Tevreden

Zou opnieuw bestellen bij Tadaaz, vlotte verwerking mooi resultaat

Mooi afgewerkt en snelle levering

Snelle levering Ruime keuze Een tevreden dochter.

Heb er goed ervaring mee top service

Gemakkelijk te personaliseren producten & vlotte service

Ik bestelde een gepersonaliseerde koffietas, met foto. Ik vond al vlug een geschikt sjabloon dankzij het uitgebreide aanbod, de tas was ook zeer eenvoudig en snel gemaakt. De tweede werkdag kon ik mijn bestelling al ophalen, het was vlot te vinden dankzij de instructies. Prijs/kwaliteit ook zeer tevreden! Top!

heel goede kwaliteit en service

alles heel vlot verlopen, mooi op tijd en met de gewenste kwaliteit

Incroyable

J’ai commandé des faire part de naissance pour ma fille, le résultat a dépassé mes attentes. Le faite qu’on puisse tous personnaliser est vraiment un plus. Ce que j’ai apprécié c’est qu’on puisse avoir un échantillon pour voir le rendu avant de faire la commande finale. La livraison est très rapide, la qualité du faire part est excellente. Je recommande à 1000%.

Mooie kwaliteit

Jammer dat we niet rapper een kortingsbon krijgen. Onze kortingsbon gaan we voor onze geboortekaartjes jammer genoeg niet meer kunnen gebruiken. De kwaliteit van de omslagen zijn wel goed

vlot programma om zelf sticker te ontwerpen

het maken van de sticker ging makkelijk en de levering ervan super snel!!!

Altijd even klassevol, perfecte afwerking, snelle bezorging en mooi ingepakt. Aanrader tot en met!

Super snel.

Zeer positieve ervaring. Al de 2e bestelling. Top in orde.

Ik ben heel te vreden en een snelle service top

Heel te Vreden en snelle service thanks

Rapide et efficace

Belle réalisation

Correct en mooi

product was mooi en correct

Eigenlijk niks op aan te merken

Eigenlijk niks op aan te merken. De bestelling gaat vlot, en de levering is snel. Ik kan het gemist hebben maar het zou handig zijn mocht er een calculator zijn voor de hoeveelheid suikerbonen tov de verpakkingen die je besteld. Wij hadden 5kg te veel besteld… En de suikerbonen van Debock zijn lekker, maar niet goedkoop natuurlijk… Verder is een kaartje ontwerpen via mobiel een pain in the ass.

Alles werd perfect en zeer snel geleverd.

Zeer tevreden met wat geleverd werd. Komt helemaal overeen met de website. En alles werd zeer snel en goed verpakt afgeleverd.

Tres bien

Tres beau rendu et envoi rapide. Je recommande

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge