Rapide

Nos emballages de dragées personnalisés sont arrivé en 2 jours et rien ne manquait

Snel, correct

Heel snelle levering, mooie kwaliteit

Super snel en correct geleverd

Super snel en correct geleverd

oké, niet super

kleuren waren in het echt veel doffer dan op pc, jammer.

Super facile à utiliser, les modèles proposés sont vraiment très beau et d’une super qualité.

In orde!

Tevreden

Heel tevreden.

Mooie kwaliteit, goede levering

Knap

Gemakkelijk in gebruik en zeer knappe resultaten.

Perfect, mooie resultaten, vlotte service

Zou direct opnieuw bij jullie bestellen. Vlotte service en hulp bij het opmaken van mijn gepersonaliseerde bedankjes.

Vlot, gemakkelijk en snel geleverd

Jammer dat we te weinig kaartjes kregen

Beste tadaaz, kaartjes zijn heel mooi qua print en afwerking. Wel pijnlijk toen we gisteren de kaartjes in de enveloppes staken om te zien dat we 15 kaartjes te weinig mochten ontvangen (75 besteld en betaald, wel 75 enveloppes gekregen, slechts 60 kaartjes). Geen idee hoe dit kwam (veronderstel toch automatische print opdracht bij jullie ?!) maar toch eerlijke vraag of jullie mogelijks alsnog 15 prints van ons communiekaartje zouden kunnen opsturen. Wij zouden dit (als nieuwe klant bij Tadaaz) alvast zwaar apprecieren. Groeten. Annelies en Jürgen

Toppie!!!

Kwaliteit en mooi afgewerkt

De geleverde kaartjes zijn van zeer slechte kwaliteit

Als ik de geleverde bedankkaartjes komen helemaal niet overeen met de voorheen geleverde proefdrukjes. De kwaliteit van de kleuren zijn compleet ondermaats. Zwaar teleurgesteld. Ik wens een nieuwe afdruk zoals ik deze goedkeurde op basis van de geleverde proefdrukken.

Snelle levering, heel mooie kwalitatieve kaarten

Heel snel geleverd. Kwalitatieve en professionele kaarten

Parfait

Le dessin, les coloris et l’écriture, tout était parfaitement à l’identique que lors de la simulation sur le site. J’en suis ravie

Top ervaring

Alles is van de hoogste kwaliteit! Enkel die doosjes chips met de foto die er rond moet zal ik goed moeten bestuderen hoe ik het zal moeten doen. Maar anders heel tevreden van alles!! Ik zou zo terug bestellen zoals we al bij iedere communie gedaan hebben. En ook zullen we onze uitnodigingen en bedankingen voor ons huwelijksfeest volgend jaar bij jullie bestellen omdat we weten dat het goed is. Dus een heel tevreden klant hier... Groetjes Eline

Snelle levering maar fotokwaliteit Is niet zo scherp

In de piekperiode van communicanten hebben ze snel geleverd zoals beloofd. Enkel de fotokwaliteit mocht wel net iets scherper.

Mooi communie fotoboekje

Super service en het fotoboekje als communiebedankje is top gemaakt!!

Rapide , professionnel et local... engagement respecté

A l occasion du baptême de mes jumeaux j ai travaillé avec Tadaaz. Design superbe, site facile pour les réalisations, prix correcte, délai respecté . Très belle image pour une société belge

Heb 2 koffertjes met naam besteld. Werden zeer snel geleverd en zien er prachtig uit

Top service en mooie kwaliteit!

Hele snelle levering, vriendelijke klantendienst, mooie ontwerpen en prachtige kwaliteit.

Heel fijn!

De communie kaartjes van onze dochter werden heel snel en correct geleverd. Heel veel keuze en mooie mogelijkheden om te personaliseren.

Heel gebruiksvriendelijk

Goede service, gebruiksvriendelijk. Makkelijk om alle foto’s in te zetten en teksten kan je goed aanpassen. Vorige keer toen mijn zoon zijn communie deed waren de foto’s van goede kwaliteit. Nu was het precies of de inkt was op. Ik weet noet hoe het komt dat de foto’s niet zo scherp waren. Ik kreeg ze nochtans via we transfer van een professionele fotograaf en die foto’s waren scherp getrokken. Is daar een fout gebeurd of kan dit aan iets anders liggen?

Très bon site

Très bonne qualité et rapide pour l envoie

Alles was perfect en mooi op tijd!

Kaartje zag er uit zoals het er online uitzag. Het karton was ook dik genoeg.

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge