Uitstekend, zowel naar aanbod als ook de dienstverlening nadien.

Heel mooi verzorgde kaartjes voor mijn dochters hun communie.. snelle verzending en mooi prijs kwaliteit

Mooie producten die je snel ontvangt

Zeer vlotte manier van bestellen.

Teleurgesteld

Kleuren op de kaartjes zijn helemaal anders dan op de originele foto’s. Kwaliteit is niet goed.

Achat baptême

Parfait ! Arrive rapidement Conforme à la commande Arrive en super etat

Zeer tevreden van de uitnodigingen

Hele mooie uitnodigingen van uitstekende kwaliteit. Alleen jammer dat er maar 54 inzaten ipv 55

Prachtige producten, zeer goede kwaliteit! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Gemakkelijke website, veel keuze, eenvoudig te bestellen en zeer snelle levering

Knap op tijd en goeie kwaliteit

Bevestigingsbrief kwam in mijn spam terecht. Voor de rest prima service en levering zoals gewenst!

Service impeccable

Commande de faire parts

Mooie kaartjes

Enkel spijtig heb ik 3 paperclips te wijzigen gekregen bij lijn kaartjes

Super snel geleverd

Prijs/Kwaliteit is goed !

Is gewoonweg in orde, men komt de afspraken na.

Mooi en snelle levering

Gewoon perfect!

Parfait, rapide

Parfait, rapide

Mooi resultaat

Hoi, Kaartjes ontworpen en laten drukken. Zeer goede kwaliteit en netjes op tijd geleverd.

Top !

Snelle levering, mooie kwaliteit !

heel goed, enkel iets te lange wachttijd

Goed eindresultaat

Prima prijs kwaliteit!

Heel tevreden van onze bestelling. Het zou wel fijn zijn om goudfoliedruk te kunnen toevoegen op alle ontwerpen van kaartjes.

Gemakkelijke interface ordering verliep perfect snelle levering correcte inhoud

Vlot verloop van de bestelling

Alles heel netjes en vlot verlopen

Mooie, leuke artikelen en ruime keuze

Heel gebruiksvriendelijke website, gemakkelijk om samen te stellen, snelle en vriendelijke service. Er was een tekort bij het aankomen van mijn pakket, dit was op een vrijdag, ik heb hiervoor direct gebeld en een dag later, op zaterdag heb ik het " vergeten" pakketje mogen ontvangen. Top!!

Aanrader

Snel, mooi en heel goed ingepakt!!

Baptême

Bonne qualité des achats et livraison rapide.

Vlotte levering en communicatie.

Vlotte levering en communicatie.

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge