De uitnodigingen en de kaartjes met goudopdruk zijn super mooi.

Enkel proefdruk is niet aangekomen.

Mooie uitnodigingen, maar ik had proefdruk niet ontvangen wat ik wel jammer vond.

Ik ben al altijd heel te vreden geweest !

Goede site, mooi resultaat!

We bestelden communiekaartjes, zonder proefdruk, altijd even spannend. Maar het resultaat was heel mooi! Heel goede kwaliteit en vlotte levering. Alles stevig en goed verpakt. Heel tevreden!

Zeer snelle levering

Mooi kaartje, eenvoudige website om het kaartje te maken. Zeer snel toegekomen. Donderdagavond besteld, maandag aangekomen. Wel prijzig, vind ik...

Altijd op tijd klaar. Top kwaliteit

Prachtig

Zeer mooie producten die snel geleverd worden. Heel tevreden met alles die we gekozen hebben.

Uitmuntend

We bestelden kaartjes last minute voor het lentefeest. Hun supervriendelijke service zowel aan telefoon als per mail doet zoveel deugd. Kaartjes mooi en mooi optijd. Ik zou het iedereen aanraden.

top !!!

Zeer mooi, zeer verzorgd, zeer snel! Top bedrijf!

Leuke gepersonaliseerde communie items

Leuk dat je eerst een proefdruk kan vragen aan goedkopere prijs. Mooie communie kaarten. 4 fotolijsten met glitters besteld. Hier kleefde de glitters volledig op het plastic bij 3 stuks en waren de foto’s amper zichtbaar. Bij het 4de was foto grotendeels zichtbaar en dachten we dit het normale was. Gebeld met tadaaz en men ging onmiddellijk 3 nieuwe kaders met glitter opsturen. Deze waren er de volgende dag en hier zakte de glitters mooi naar beneden. Door het verschil zagen we dat de 4 de kader dus eigenlijk ook niet was zoals het moest zijn en we eigenlijk 4 nieuwe kaders hadden moeten vragen. Die houden we voor ons zelf ipv cadeau te geven maar wel jammer. Al bij al wel zeer goede service want als ik 4 kaders had gevraagd hadden we deze ook zonder problemen gekregen.

Perfecte service

Alles tip top

Snelle en correcte service zoals altijd. Goeie kwaliteit. Ik ben vaste klant :)

Zeer snelle en goede service

Mooi en goed verpakt

Mooie print, snelle levering

Levering gebeurde in 2 dagen zoals opgegeven. Resultaat is zeer goed

Alles is heel vlot verlopen

Vlot en tevreden van de kwaliteit

correcte service vlotte levering mooi afgewerkte producten

Goede website, snelle service

Snelle levering, goede website, goede kwaliteit

Zeer snelle service en topkwaliteit.

Vandaag besteld, morgen in huis.

Topservice

Steeds betrouwbaar

Goed maar bij labels niet duidelijk dat er 2 kanten waren waardoor ik fout bestelde.

Topservice!

Heel makkelijke website om zelf eea te desigen. Na 2 dagen zat alles mooi verpakt in de brievenbus! Top!

Zeer goed vriendelijk personeel en zeer goed geholpen mijn dank daarvoor

Super service! Altijd een mooi resultaat!

Mijn proefdrukjes waren niet helemaal zoals ik de kaartjes online gemaakt had. Via WhatsApp werd ik verder geholpen en werd de fout onmiddellijk recht gezet. Mijn uiteindelijke uitnodigingen waren perfect!

Travail très soigné et de superbe qualité

Faire part de mariage splendides. Très belle qualité et finition. Livraison rapide. Contact téléphonique très utile et aimable même en français. Bravo à cette entreprise belge

Snel en mooi afgewerkt!

Mooie ontwerpen als je zelf niet handig bent met knippen en plakken.

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge