We waren positief verbaasd van de kwaliteit

Wow! Wat waren we blij met de mooie communiekaartjes van onze dochter. We vonden ze niet echt goedkoop maar zijn enorm blij dat we ze bij jullie besteld hebben want de kwaliteit en afwerking is fenomenaal! We waren ietwat verbaasd dat de kaartjes niet allemaal even groot waren maar dat hadden wij waarschijnlijk niet goed gelezen! Zeer tevreden en ik raad jullie aan iedereen aan!

top service

De website biedt mooie ideetjes aan en de aanpassingen en bestellingen verlopen vlekkeloos. Als je een vraag hebt krijg je bijna onmiddellijk een antwoord. Top!

Mooi product

Vorige week platte doosjes besteld. Heel mooi, helemaal zoals ik ze wou. Bedankt!

Prachtige geboortekaartjes

Heel mooi

Het produkt was mooi afgewerkt

Vlug geleverd

Mooie afwerking. Vlug geleverd

Heel mooie kwaliteit

Super service

Ik vond alle zaken die ik nodig had voor de communie van mijn dochters. Ik dacht dat ik al laat was om te bestellen, maar na vier dagen had ik al mijn bestelling.

Heel mooie kwaliteit, heel tevreden

Vlotte service met mooie afwerking

Brede waaier aan producten en ontwerpen. Proefdruk aan voordelige prijs is pluspunt. Producten werden vlot verzonden met mooie afwerkingsgraad.

Snelle levering en mooi product

Het was de eerste, maar zeker niet de laatste keer dat ik Tadaaz gebruikte. Ik kreeg, zeer snel, heel mooie stickers.

Zeer mooie afgewerkte kaartjes, en zeer vlug geleverd

Mooie producten!

Mooie producten, bewerkingsmodule is even wennen.

rechtzetting van onkwalitatieve druk werd onmiddellijk uitgevoerd

communiekaartjes werden gedrukt, resultaat was ontgoochelend (uiteindelijke afdruk verschilde substantieel van afdrukvoorbeeld door overbelichting bij gebruik van een tadaaz filter). Contact opgenomen met dienst naverkoop, die met prioriteit aanpassingen heeft gedaan. 2 werkdagen later waren aangepaste kaartjes reeds ontvangen.

Hele goeie service!

Heel tevreden

Elke keer opnieuw top!

Mooie ontwerpen Gemakkelijk programma om mee te werken Mooie materialen Snelle service Correcte prijs

Gelukkig eerst een proefdruk...

Vandaag onze proefdruk ontvangen voor onze communie kaartjes. Het kaartje op zich is tof (design, fonts, kleur,...) Maar de fotokwaliteit was slecht (pixels, fuzzy, kleur). De foto's waren nochtans in Lightroom bewerkt op een gecalibreerd scherm. Toch maar ergens anders besteld (en 4 keer goedkoper).

Zeer lange levertijden

Voor een dienst die zich profileert met snelle verzending is het bijzonder lang wachten op de levering. Na 8 werkdagen is mijn kleine bestelling nog niet aangekomen en heb ik ook geen zicht op de status.

Kwaliteit finale druk stemt niet overeen met proefdruk

Kwaliteit van finale druk waar volledige betaling gebeurd is veel minder dan de proefdruk. Helemaal niet tevreden

Levering ok, maar de grootste foto op het kaartje is vlekkerig

Wij hadden verschillende goede ervaringen bij Tadaaz. De levering is goed verlopen en de kaartjes zijn mooi en van goede kwaliteit. De grootste foto echter, is 'vlekkerig'. Op onze eigen PC's is de huid van mijn zoon egaal, buiten het verschil tussen licht en schaduw, maar op de kaartjes lijkt hij een uitslag te hebben. Spijtig dat dergelijke zaken niet nagekeken worden alvorens over te gaan tot afdruk.

Mooie uitnodigingen en goede klantenservice bij een probleem

Het zijn super mooie uitnodigingen voor onze trouw. Men was een onderdeel van de uitnodigingen vergeten leveren maar op vrijdagavond heb ik nog respons gekregen en is het accessoire meteen verzonden naar mij.

Toujours pleinement satisfaite de tadaaz

Encore merci pour ma dernière commande, articles parfaits et même en nombre supérieur par rapport au nombre demandé. Rien à redire, envoi soigné et très rapide.

Makkelijk en goed georganiseerd!

Makkelijk om te maken en een vlotte levering!

Mooie kaarten

Goed site, mooie kwaliteit.

Ik had een bestelling geplaatst voor de communnie van mijn zoon en we zijn super tevreden over het resultaat.

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge