Eigen ontwerp op eigen risico

De bestelling werd vlot geleverd, daarop kan ik niets aanmerken. Voor de geboortekaartjes heb ik beroep gedaan op een ander bedrijf dat gebruiksvriendelijker is en meer mogelijkheden biedt voor het maken van een eigen ontwerp. Ik miste verschillende tools bij tadaaz helaas. Jammer want ik had een 10% kortingscode op de kaartjes. Een deel van mijn eigen ontwerp heb ik vervolgens bij tadaaz gebruikt voor het printen van suikerboonzakjes en pins. Want voor dergelijke zaken heb je hier wel veel keuze. De kleuren waren bij het printen echter niet zoals op de computer. De overgang van groen en wit in de achtergrond van de tekening is een beige band geworden bij het printen. Ik had dus beter niets meer aangepast na mijn proefdruk voor ik de volledige bestelling plaatste. Vandaar dus het belang van die proefdrukken!

Tevreden!

Je kan hier snel en eenvoudig zelf je kaartjes ontwerpen, Tegen een voordelige prijs en ze worden snel thuis geleverd.

Heel snelle service

2 dagen na bestelling heb ik alles netjes ontvangen. Het ziet eruit zoals op de foto. Een tevreden klant.

Zeer goed!

Vlotte service, alles wat ik ervan verwachtte

Heel tevreden een echte aanrader!

Zeer tevreden, antwoorden heel vlot als je iets vraagt. De levering is ook heel goed!

zeer goed

snel, en het verwachte product

Zeer tevreden over kwaliteit en service

Kwalitatief mooie producten en een ruime keuze. De producten kwamen snel thuis aan. Zeer tevreden klant!

Top !!

Degelijke kwaliteit, snelle handeling en levering, zeer tevreden met het resultaat !!

Zeer goede kwaliteit, snelle levering en steeds super service!

Goed en snel werk. Dank u.

Snel mooi en kwalitatief

Tevreden

Heel erg tevreden van de geleverde fotogeschenken.

Très beau choix et rapide

Très beau choix de faire part et livraison rapide. Dommage que le traitement de texte ne soit pas plus facile à utiliser.

Snelle service en goede kwaliteit

Snelle service en goede kwaliteit

Goede ervaring met deze website

Moet wel eerlijk toegeven dat het soms zoeken is bij de opmaak. Heb even vergeleken met smartfoto.be en die website is gebruiksvriendelijker. Alleen kan je daar geen foto’s spiegelen. Wat bij jullie dan weer een voordeel is.

Heel snel en mooi

Het enigste minpuntje was dat er twee bedankkaartjes bij zaten die niet goed gedrukt waren. Voor de rest heel mooi en snel klaar en geleverd.

Très contente de ma commande

Plusieurs choses commandées pour le Baptême de ma fille. Dans l’ensemble, très joli résultat mais surtout qualitatif! Petit soucis au niveau d’un article, mais très vite résolu et encore plus vite renvoyé que la commande initiale! Je ne suis pas déçue et je recommande vivement!

*Heel mooie kaartjes *Snelle levering Één minpunt te weinig paperclip geleverd

Vlotte service

Leuke kaartjes die vlot geleverd worden

Proefdruk

Jammer dat de proefdruk in goud was en niet in rosé. De nieuwe beloofde proefdruk niet meer ontvangen en zou trouwens te laat geweest zijn voor bestelling te plaatsen. In ruil gratis verzending die ik niet kon combineren met de 5% korting dus toch teleurgesteld!! Jammer

Vlotte service en super kwaliteit

Alles verliep vlot

Gemakkelijke opmaak, snelle service en mooie kwaliteit van eindproduct

Veel keuze. Bij vragen snel antwoord. Snelle levering en alles tip top inorde. Heel blij mee.

Demax!

Supermakkelijke editor, leuke producten, super service!

Heel mooi

Heel knap jammer dat de uitsnedes niet bij alle kaarten werden doorgesneden. Veel werk gehad om ze zelf uit te snijden. Maar wel veel complimenten gehad

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge