Snel en mooi

Super snelle levering en mooie, afgewerkte producten.

Veel keuze! Mooi resultaat! Vlotte verzending.

Snelle levering, super uitnodigingen

Top producten!

Goede klantenservice, fotokwaliteit (printen) kan nog net iets beter.

Ik bestelde kaartjes, magneten en een vlaggenlijn. Mooi, maar de fotokwaliteit kon wel nog iets beter.

Vlot en snel geleverd, zoals gewoonlijk!

Vlot en snel geleverd, zoals gewoonlijk!

I found what I was looking for

Fast and good quality.

Knap!!!

Mooie kwaliteit... Tip top in orde

Schitterend , hulpvaardig ,creatief

Vlotte afhandeling en service

Aucun regret

Vaste choix, personnalisation, commande facile et envoie rapide. Je suis contente de mon choix, travail excellent :)

Super mooi gemaakt

Vlotte service, uitstekende kwaliteit

Beaucoup de choix

Belle qualité d’impression

Beau résultat mais site internet compliqué

Nous sommes satisfaits du résultat, mais avons rencontré plusieurs difficultés lors de la création du faire-part de naissance sur le site Internet. De plus, nous trouvons ça dommage de ne pas pouvoir changer les dessins sur le faire-part.

Vlotte service en mooie afwerking

Makkelijk werken via de site. Vlotte service en zeer tevreden met resultaat.

Très bien.

Rapidité d'exécution et d'envoi. Bonne qualité !

Top service en kwaliteit

Snelle, goeie en vriendelijke service. Mooie en kwalitatieve producten. Stevige verpakking en vlotte afhaling ter plaatse.

Prima kwaliteit en snelle levering. Aanrader!

Altijd zeer tevreden!

Elke keer weer een mooie bestelling, een toplevering. Ik ben zeer tevreden.

Knap!

mooi resultaat, snelle levering

Alles naar wens!

We waren heel tevreden met het resultaat

Alles snel geleverd

Heel tevreden over de service

Handig super makkelijk en een super service met heel mooi resultaat

super toffe site ! Heel makkelijk in gebruik en met een TOP resultaat Ik beveel jullie alvast zeker aan en kom terug voor een volgende bestelling !!!

Levering kan beter ...

Ik was heel tevreden van de snelheid waarmee ik de proefdruk ontvangen heb en, na een aantal aanpassingen op basis van de ontvangen proefdruk, de snelheid van het ontvangen van de uiteindelijke versie en de kwaliteit ervan. Met de uiteindelijke levering zelf zijn er wel wat problemen geweest. In de 1ste levering zaten 2 enveloppen en 10 sluitzegels tekort. Nadat ik dit heb laten weten zou dit in orde gebracht worden, maar bij de volgende levering zaten enkel de sluitzegels, niet de ontbrekende enveloppen. Opnieuw een bijkomende vraag tot extra levering dus ... jammer dat dit zo moeizaam verloopt ...

Veel keuze en inspiratie voor mijn zoon zijn communie

Ik heb alle badeendjes, kaartjes, cadeautjes voor meter en Peter besteld bij Tadaaz voor de communie van mijn zoon. Alles is heel snel geleverd en van top kwaliteit!!! Super mooie dingen!!!!

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge