Magnifique

J ai réaliser mes fait part moi même, un large choix, top, site super facile d utilisation je recommande.

Zeer mooie kwaliteit

De kaartjes zijn heel mooi en werden snel bezorgd.

Super mooie kaartjes

Mooie afgewerkte kaartjes met een leuk cadeautje erbij. Ook de droogbloemen zijn van mooie kwaliteit.

goede kwaliteit, snelle service

menu's en bedankjes besteld voor de communie van mijn zoon. Zeer praktische en gebruiksvriendelijke tool om alles te personaliseren, veel keuze ook. Alles werd zeer snel geleverd en zeer goede kwaliteit!

Commande d'étiquettes personnalisées en bois

Je suis ravie de ma commande passée chez Tadaaz, la qualité du produit est top et mention spéciale au SAV qui m'a contacté pour être sûrs que je ne faisais pas une erreur concernant la date gravée sur le produit.

Heel content van de bestelde producten. Snelle service.

Mooi

Heel mooi kwaliteit

Helaas

Jammer dat je de kaartjes nog zelf in mekaar moet knutselen. De prijs was nochtans hoog genoeg

Snelle levering, mooi ontwerp + afwerking!

Enig minpunt dat keuze van papier niet kan worden aangepast. Ander zeer tevreden over levering + ontwerp.

Snelle service Zeer vriendelijk bij telefonisch stellen van een vraag

Etiquettes satisfaisantes

Sur Tadaaz, il est facile de créer les étiquettes. Les looks sont variés. Les écritures et les couleurs sont chouettes. La création et la livraison ont été rapides. Super ! Nous sommes juste un peu déçus le texte n'est pas mis au milieu sur la moitié des étiquettes reçues. Certaines sont parfaites, mais d'autres sont "coupées" au mauvais endroit. Dommage... Sinon, nous aurions recommandé à 100% !

De producten helemaal zoals besteld en omschreven en nog een heel sympathiek persoonlijk kaartje van Jasmijne ontvangen!

Logo partout!

Les faire-parts sont son en soit, bien fait mais malheureusement je suis très déçue car pour le prix qu'on paye ils nous mettent leurs logo partout!!! Des faire-parts sont censées être beaux et élégants pour un mariage ici on peut lire Tadaaz PARTOUT ! Quelle déception!!! j'ai payer presque 400 EUR pour des faire-parts qui ont juste l'air bon marché à cause de ce logo! Si au moins l'entreprise s'appelait différemment et avec un noms pareil ! Quelque chose de beaucoup plus élégant aurait été! mais Tadaaz n'a rien de romantique et élégant ! De plus j'ai reçu une quinzaine de faire-parts où il y avait une tache dessus! Un point positif, le service me les a remplacé... mais sinon J'ai juste envie de pleurer car mon mariage a déjà été remis deux fois ça fait déjà trois fois que je fais des faire-parts et là j'en peux plus! Alors franchement je n'ai même pas demandé de remboursement car je sais de toutes façons qu'ils ne me rembourserais pas. Mais en tous cas plus jamais je commande via Tadaaz!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Zeer goede klantenservice

Zeer snelle opvolging van het feit dat mijn pakje nog niet geleverd werd... Zeer vriendelijke persoon aan de lijn, dit is steeds een pluspunt en zorgt voor een goede klantenservice

Heel mooie kaartjes

Mooi platform om kaartjes te ontwerpen. Snel geleverd!

Geweldige producten

Gemakkelijk te maken, op Tijd geleverd, mooi resultaat. Helemaal tevreden. Vriendelijke groeten Tinne

GE-WEL-DIG

Snelle en goed service. Vandaag gemaakt en besteld morgen in huis. Ik ga zeker nog eens bestellen.

Hele mooie kaartjes zoals ik het wou . En heel snelle levering

Très satisfaite

Très contente des étiquettes et magnets commandés. Je reviendrai sur votre site avec plaisir.

Top, dank u

Been variatie en blij met het resultaat!

Parfait!

Commande reçue très rapidement, rendu très fidèle à ce qui est affiché à l'écran! Je suis ravie et je recommande à 100% ;-)

Supergoede service

Heel snelle levering, mooie kwaliteit van de producten!

goede service

goede vlotte service mooie afwerking van het materiaal jammer dat je niet per stuk kan kopen, ik had een 10-tal stickers nodig maar moet er dan 24 kopen

Uitstekend!

Mooie kwalitatieve kaartjes die er in het echt even goed uitzien als online. Groot keuzeaanbod en bovendien een zeer snelle verzending.

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge