Heel mooi en snelle service

Mooie kaartjes Snel kunnen zelf ontwerpen op de computer. 2 dagen later in onze brievenbus en het resultaat was heel mooi! Goeie kwaliteit.

Helemaal naar wens

Onze uitnodigingen en bedankkaartjes voor het lentefeest van onze zoon waren helemaal naar wens! Origineel omdat er veel keuze is en heel mooie kwaliteit

Heel tevreden

Vlotte communicatie, mooie en kwalitatieve producten, ontbrekende enveloppen werden heel snel opgestuurd, communicatie met de klantendienst heel vriendelijk en snel

Fournisseur sérieux et livraison correcte

Livraison rápide et la photo sur le miroir était belle, sauf qu'il manquait la protection en plastique sur trois photos. Il serait bien, qu'on puisse fermer le miroir pour le proteger.

heel mooi en goede kwaliteit

zeer tevreden over mijn uitnodigingen en bedankkaarten goede kwaliteit, ook vrij snel geleverd

Top ☀️

Livraison rapide. Nous avons fait des personnalisations (gravure, stickers) tout était parfait!

snel, mooi, goeie kwaliteit, aanrader

snel, mooi, easy to use, goeie kwaliteit, aanrader

Veel beter dan smartphoto.be

+ Gratis proefdrukken zijn schitterend ! Zou ideaal zijn mochten de kleuren van de kaartjes volledig kunnen aangepast worden.

Top product met veel mogelijkheden!

Heel tevreden van de service, er ontbraken wat kaartjes en we kregen ze onmiddellijk toegestuurd :-)

Goeie service

Heel gebruiksvriendelijk. De kwaliteit is zoals voorgesteld op de website. Daarnaast werd mijn product snel geleverd. Een aanrader!

Hele mooie kaartjes

De communiekaarten die ik besteld had zijn heel mooi. Super afwerking, schitterende kleuren. Maw we zijn heel tevreden!

Zeer tevreden van onze kaartjes

Mooie kaartjes!

Mooie kwaliteit maar misschien nog op de webshop iets meer de mensen attent maken op fouten

Ik heb zowel bedankkaartjes als snoepjes en stickers besteld. Heel mooie kwaliteit! Enkel zwaar ontgoocheld omdat ik op de Laar minuut de foto van het snoepzakje heb veranderd waardoor er blijkbaar achteraan ook weer naar vb veranderd. Dus nu heb ik snoepzakjes met vooraan mijn dochter erop en achter de naam Olivia 22 mei 2025 Terwijl ze Chelsea noemt en de communie doet op 7mei 2022. Ik weet niet hoe het ga oplossen. Jullie gaven wel een code van 50% korting om 26 nieuwe zakjes te bestellen. Maar da is toch weeral een behoorlijke kost,wijzelf betreuren dit wel wel! Ik weet we hadden misschien iets beter moeten kijken maar wij hadden niet verwacht dat we de tekst achteraan weer moesten aanpassen!!! Zo jammer want de kaartjes en de stickers zijn prachtig maar de snoepzakjes kan ik toch moeilijk afgeven met een verkeerde naam en datum. [email protected]

Super snel geleverd !

Product was keurig en snel geleverd.

Nog mooier dan gedacht!

Ik had vrij snel gekozen, opgemaakt en besteld. Natuurlijk twijfels erna omdat er zoveel mooie dingen op de website staan… Toen ik de uitnodiging kreeg.. echt… ZO mooi en kwalitatief. Ik was fier om ze uit te delen en kreeg veel complimentjes. De levering was ook super snel!

Tevreden

Tevreden van de kaartjes maar jammer dat de bestelde kaartjes niet hetzelfde is als de proefdruk… proefdruk had ronde hoeken en de originele die ik bestelde hadden rechte hoeken… jammer! Voor de rest wel tevreden van de kwaliteit!

Kwalitatieve service en afterservice gegarandeerd

Snelle aflevering. Helaas foutje in de druk. Dit werd onmiddellijk bij eerste melding rechtgezet, met mooie, kwaliteitsvolle kaartjes als resultaat. Afterservice is dus ook betrouwbaar en kwalitatief.

Correcte service

Correcte en zeer snelle levering.

Supersnelle topservice !

zoals besteld prima geleverd bedankt

voor ons prima keuze

Top service, top kwaliteit!!

Allereerst een zeer aangenaam en gemakkelijk platform om te gebruiken. Ik had eerst een proefdruk aangevraagd dat zeer snel geleverd was. Na een kleine aanpassing, de bestelling geplaatst die zelfs nog sneller arriveerde. Top kwaliteit bovendien!!

Snelle service en kwaliteit

Heel snelle service en kwaliteit prints heel tevreden

Snelle service/levering

Het was de tweede keer dat ik besteld bij tadaaz voor geboortekaartjes. Zondag besteld en maandagmiddag konden we ze al ophalen. Bij mijn eerste kindje, de ochtend zelf besteld en in de namiddag lagen ze al klaar. Andere zaken zal ik de toekomst zeker nog bij tadaaz bestellen.

Snelle en correcte levering

Snel en correct