Vlugge en correcte aflevering.

Vlugge en correcte levering

Goede service en kwaliteit

Simpelweg uitstekend!

Altijd goede service

Zoals altijd mooie uitnodigingen.

Correct

Op tijd zoals afgesproken

Veel keuze, makkelijk te personaliseren, goede kwaliteit en snelle levering! Wij hadden ook een extra vraag na levering. Deze werd heel snel met een pasklare oplossing beantwoord. Top service!

Mooie artikelen

Mooie artikelen maar de verzending liet langer dan verwacht op zich wachten waardoor ik een bestelling die ik binnenkort wou bestellen wel maar snel nodig heb niet meer goed aandurf.

Snelle service en uitstekende producten

Snelle levering en heel mooi resultaat.

A la hauteur de mes exigences

Impressions modèles faciles, envois rapides et très bonne qualité du produit

Au top !

Service au top, livraison très très rapide. Emballage de la commande très soigner. Qualités des articles rien à dire. Je recommande !

Heel tevreden

De bedanking kaartjes zijn zoals ik ze wil. Heel tevreden

Topservice!

Snelle en correcte levering!

Mooie kwaliteit, tijdige levering.

Het bestelde product voldoet volledig aan de verwachtingen en werd tijdig geleverd. Fijn dat er een kortingsbonnetje voor de volgende keer mee wordt geleverd :).

Heel erg tevreden

Super tevreden over alles wat we besteld hebben, ook bij problemen word dit snel opgelost, een zeer tevreden klant

Mauvaise qualite

Carte d invitation de mariage tres tres mediocre,

• Nous recommanderiez-vous? Non

Perfecte service Fijn dat ik alles kon samenstellen Alles was goed uitgelegd Geen opmerkingen

Stipte levering

Een snelle levering, mooie kaart, frisse kleuren, tijdens het opmaken geeft het systeem steeds aan dat je buiten het kader schrijft maar dit klopt niet. Drie kaarten hadden een witte boord door een verkeerde snijlijn.

Was gemakkelijk

Top kwaliteit en snelle levering

Het is niet de eerste keer dat ik bij Tadaaz.be bestel, elke keer ben ik zéér tevreden. TOP kwaliteit en snelle levering + alles zorgvuldig verpakt.

Snelle service, mooi resultaat, kwaliteit!

Gebruiksvriendelijke website, veel keuze in personalisatie, snelle service, mooie afdruk, kwaliteit, zeer tevreden!

Hele goeie dienstverlening! Snelle service!

Hele goeie dienstverlening! Snelle service!

Suuuper

Ik kan niks dan goed zeggen ,er was een probleem met mijn enveloppes en die was onmiddellijk rechtgezet, super klantenservice !!!!!Raad ik iedereen aan !!Toppie

Problème de comptage..

L’impression est de bonne qualité, sur ça rien à redire. Par contre il manquait une enveloppe dans notre commande..

• Nous recommanderiez-vous? Non

Alles prima in orde.

Rapide et qualité au top

Je recommande!

Ik vind het fantastisch om tadaaz te gebruiken en vind het fantastisch dat je je eigen kaartje kan maken

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge