Super tevreden

De kaartjes zijn nog mooier geworden dan ik dacht.

Heel tevreden met mijn bestelling! Leuk programma zodat je toch nog veel zelf kan aanpassen aan de ontwerpen. Proefdruk besteld, was super snel geleverd en perfecte kwaliteit, dus we hebben niet getwijfeld en dan maar ineens onze bestelling gedaan. Heel blij met het resultaat! Aanrader

Heel makkelijk om kaartje te maken, ruime keuze. Goede ondersteuning door de klantendienst.

Gewoon top

Niets op aan te merken

Alles zoals verwacht, zeer mooie kaartjes.

Excellente

Excellent site Très rapide

TOP!

Wij waren blij verrast door de zeer snelle levering. Het resultaat was nog mooier dan we gedacht hadden... DANK U WEL Tadaaz!

Vlot, gemakkelijk, goeie kwaliteit

Het was heel makkelijk om snel mooie kaartjes te maken. Alles wees zichzelf uit, het resultaat is prachtig en het werd super snel geleverd. Volgende keer weer kaartjes van Tadaaz!

Goed uitgevoerd

Zeer mooi

Zeer mooie kwaliteit!

Mooie producten

Snel geleverd en mooie producten van goeie kwaliteit! 1 minpuntje zijn de ronde naamstickers, vorige keer kreeg ik deze op een A4 blad en was heel gemakkelijk af te halen , nu allemaal losse rondjes en is zeer moeilijk om de sticker los te krijgen … echt prutswerk … maar voor de rest zeer tevreden !

Rien à redire

Livraison rapide et produit qui répond à mes attentes. Site internet attractif. Société belge.

Klantenservice top!

Bij het maken stootte ik op een probleem maar via de chat werd ik onmiddellijk geholpen!

Leuke kaartjes! Snelle levering en goede prijzen

Heel veel keuze. Snel geleverd in een goede verpakking.

Snelle en kwaliteitsvolle service

Zeer tevreden met de communiekaartjes voor mijn zoon. De kwaliteit is zeer goed, the levering snel en de prijs aangepast. Een aanrader!

Joli! qualite! Resultat Parfait!

Sav excellent aussi: Quelques pièces manquantes à la livraison qui sont été envoyées illico tout suite après information sans plus de questions.

Reeds meerdere keren via Tadaaz besteld en altijd zeer tevreden.

Très bonne expérience, à recommencer!

Très bon service, rapide. Bonne représentation du produit qu’on va recevoir. Un service en plus à proposer serait l’assemblage des produits, ça serait un vrai plus!

Zeer.snelle en perfecte afwerking

Zeer goede 1e ervaring en voor herhaling vatbaar

Snel en eenvoudig. Gewoon top!

Een echte aanrader!

Binnen 2 dagen waren de uitnodigingen binnen. Heel goed verpakt, mooie kwaliteit aan een top prijs. Ik ben alvast super tevreden!

Super mooie kaartjes en doopsuikerzakjes

We zijn heel tevreden dat we tadaaz gekozen hebben voor onze geboortekaartjes en doopsuikerzakjes.

Steeds snelle en correcte levering.

Altijd correcte levering van bestelling en alles in mooie staat. Aangenaam verrast met de extra toegestuurde attentie!

Goeie Service Goeie kwaliteit van de kaartjes Heel tevreden

Zeer goede service

Al vaker besteld en zoals steeds heel mooi en netjes gemaakt, verpakt en geleverd.

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge