Mooi labeltje maar niet zo als ik had gehoopt niet heel de tekst was in goudfolie gedrukt

Snelle levering maar het labeltje was niet helemaal met goudfolie bedrukt aan de voorkant zo als gehoopt en voorbeeld op de pc

Snelle en zeer verzorgde service. Mooi resultaat. Kortom zeer tevreden!

Snelle service met een prachtig resultaat

Mijn proefdruk zat 2 dagen later al in de bus, en was prachtig! Zeer tevreden met de uitnodigingen en bedankkaartjes voor onze dochter haar communie. Het maakt deze dag nog leuker met een mooie herinnering!

Snelle behandeling

Geen opmerkingen, makkelijk programma en zeer snelle levering.

Très bonne qualité, livraison rapide et très sérieux

Très bonne qualité, livraison rapide et très sérieux

Doet wat het moet doen.

Zou nog net iets gebruiksvriendelijker mogen zijn. Bv duidelijker info over welke afmetingen fotos best hebben etc.

Zeer mooie kaartjes, snelleLevering

Zeer mooie kaartjes, snelleLevering

Perfecr

Alles perfect in orde, snelle levering en alles naar wens!

Supergoed. Op tijd, juist, niets op aan te merken.

uitstekende service

Mooi gamma, snelle service

Volgens verwachtingen

Alles werd vlot en volgens verwachtingen geleverd. Al meerdere malen bestellingen gedaan en altijd tevreden.

Goede en snelle service

Snelle levering van onze geboortekaartjes. Online ontwerp voldoet aan de verwachtingen.

AANRADER!

Ik heb stickers besteld en ze waren exact als het voorbeeld. Zeer kwalitatief en zeer snel bij mij. Ik blijf bestellen bij Tadaaz!

Snelle levering en mooie producten

Veel keuze, snelle levering. Jammer genoeg waren er 3 kaarten beschadigd die ik niet kon opsturen.

Topservice

Snelle levering en mooi resultaat

Perfecte service.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Prijs-kwaliteit 10/10.

Prachtige, kwaliteitsvolle kaartjes. Prijs zeker ok. Zeer snelle levering! Wij raden tadaaz aan iedereen aan die uitnodigingen voor communies nodig heeft

Gemakkelijk, mooi en snel geleverd

Makkelijk aan te passen online ontwerpen aan wat je zelf wil qua kleur, stijl,…kleuren afgedrukt zoals op het scherm te zien was en een snelle levering. Wij zijn zeer tevreden klanten!

Rapide et efficace

Très heureux du résultat et de la vitesse de livraison. Malheureusement, certains faire-part ne sont pas imprimés…

Goede service!

Vlotte werking om bestelling af te halen

Geweldige kwaliteit en klantenservice

Zeer mooie kaartjes voor een schappelijke prijs zeer tevreden ❤️

Heel mooi!

De bestelling gaat heel vlot, wordt vlug verzonden, je krijgt wat je besteld en de uitnodigingen en de bedankingskaartjes zijn super mooi en de foto's zijn heel duidelijk!

Super gewoon

Heel correct en vlug bediend!

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge