Kwaliteit top! Levertijd zeer snel!

De qualiteit van de foto op de mok was heel goed! De tekst erop ook! De dag erna werd het al geleverd. Over de hele lijn enorm tevreden!

alles was prima en op tijd geleverd.

snel en perfect afgewerkt

snel en perfect afgewerkt

Correcte en snelle service!

Gemakkelijk de kaartjes, ... te maken en te bestellen.

Super qualité, belle personnalisation, envoi rapide.

J’ai commandé une toise en bois personnalisable : super produit qui a beaucoup plu. Seulement, dommage que le site ne propose pas de papier cadeau et un petit mot à personnaliser lors de l’envoi (sinon je suis passée à côté ?). 2 choses qui m’ont réellement manquées pour que ce soit parfait !

Super snel!

Snelle levering en mooie producten!

Mijn bestelling werd snel verstuurd. Kaartjes zagen er erg mooi uit. Helaas waren enkele bloempotjes gebroken, maar na 1 mailtje, kreeg ik meteen nieuwe potjes opgestuurd. Tip: beter aangeven waar de tekst moet stoppen bij de bloempotwikkel zodat bij het plakken geen letters verstopt worden.

Was zeker in orde en een snelle levering

Parfait

Nous avons commandé des faire-part, la personnalisation est super facile, et la livraison très rapide !! Très bonne qualité des produits Je recommande fortement

Prachtige kaartjes

Zeer tevreden over de mooie kwaliteit van de kaartjes. Top service en snelle levering. Mijn volgende bestelling komt er al aan!

Rapide et conforme

Belle impression, livraison très rapide

Bonne expérience

Contente des faire part reçus, du délai d envoi, du petit cadeau. Zones textes pour la réalisation parfois pas faciles à utiliser avec un Android.

Wat ik bestelde was volledig zoals we verwacht hadden en zelfs nog mooier .

Snelle levering , correcte prijs.

Makkkelijk programma en vlotte afwerking.

Toppie!!

super snelle levering en alles zoal verwacht!!!

Impression et livraison super rapide

Faire- part de mariage. Bcp de choix et suis ravie de ma commande!

Een echte aanrader.

Goede kwaliteit snelle levering.

Alles top

Alles inorde

Zeer mooi resultaat en uitstekende klantenservice

Zeer tevreden van de kwaliteit van de kaartjes. Een paar kaartjes hadden wat vegen van de printer maar omdat we genoeg reserve hadden, dit niet gemeld. Overigens was de levertijd ook zeer snel. En verder zeer tevreden over de klantenservice, geen enkele vraag was te veel en altijd snel antwoord! Absoluut een aanrader!

Heel vlotte stijlvolle service

Kwaliteit ondermaats

Ik bestelde bellenblazen en gepersonaliseerde stickers ter gelegenheid van de geboorte van onze zoon. De stickers blijven allesbehalve kleven en komen de hele tijd terug los. Daarom ben ik echt niet tevreden en beoordeel ik de kwaliteit als ondermaats. Zeker gezien de hele hoge aankoopprijs!

Heel mooi, snelle service, snelle levering, zeer goede kwaliteit

Snelle correcte service!

Veel mogelijkheden, toegankelijke website en snel geleverd! Voor elk wat wils. De afwerking is prima.

Altijd super tevreden!

Gemakkelijke site, gemakkelijk bewerken van wat je wil bestellen. Gemakkelijk dat ik het kan ophalen :-)

Très bien

Étiquettes commandées, imprimées le jour même et chez moi le lendemain. Beau rendu.

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge