Très bien

Étiquettes commandées, imprimées le jour même et chez moi le lendemain. Beau rendu.

Attention à la taille de police d'écriture

J'ai vraiment été déçue qu'il n'y ai pas un contrôle de la part de tadaaz pour avertir lorsqu'on utilise une taille de police d'écriture trop petite par rapport au faire-part. Lors de la personnalisation, on ne se rends pas bien compte du rendu final. C'est vraiment triste car mes faire-parts sont illisibles alors que tout aurait pu être parfait.... Il y a bcp de choix, on peut personnaliser, la livraison est super rapide, ...

Wij hebben via .enkel proefdrukken die steeds vlot werden geleverd tot een mooi eindresultaat gekomen. Nu is het wachten op de reactie v onze genodigden.

Heel tof

Heel makkelijk te personaliseren en mijn eigen touch te geven. Snel geleverd, het zal voor ons huwelijk niet het enige zijn die we bij Tadaaz zullen bestellen.

Parfait belle qualité beau rendu je recommande

Je recommande vivement c’était une première commande et très satisfaite seul bémol j’ai reçu une promo mais c’était valable que sur le site Fr et franchement je trouve que la qualité vaut le prix

Faire-part mariage

Très beau faire-part réalisé avec papier de qualité. Délai de livraison rapide et sûr

Zeer snelle levering en goede klantenservice!

Na het plaatsen van mijn bestelling geboortekaartjes heb ik me bedacht en wilde ik iets alsnog veranderen. De klantenservice heeft me heel snel geholpen. Helaas kon mijn bestelling niet veranderd worden maar kreeg ik wel een cadeau in de plaats :) Heel vriendelijke klantenservice en zeer snelle levering (binnen 2 werkdagen). Kwaliteit van het drukwerk is ook van topkwaliteit. Doopsuikers van mijn zoontje zijn prachtig geworden!

Het was een vlotte service, maar resultaat is niet consequent.

Jammer genoeg zijn niet alle stickers (bellenblaas stickers) mooi gecentreerd afgedrukt. Sommige bladen zie je dat de uitsnijding niet volledig klopt.

Piekfijn!

Makkelijk om gifts te personaliseren zonder veel gedoe. De bestelling werd netjes afgewerkt en keurig op tijd geleverd. Zorgvuldige service, ik ben fan!!!

Top service!

Mss wel iets aan de hoge prijs!

Uitgebreide website met enorm veel mogelijkheden. Snelle verzending en top kwaliteit!

Parfait

Site relativement facile Livraison rapide Très belle réalisation Merci

Verzorgd

Vlot en goed beschermd

Prima diensverlening vlotte levering

Vlotte bestelling, vlotte levering.

Perfecte service

Leuke website met veel mogelijkheden, gemakkelijk aan te passen en vlotte levering!

Prachtig

Heel mooi, en van zeer goede kwaliteit! Hele goede service

Heel gebruiksvriendelijk!

Topbedrijf met een heel goede service

Perfect zoals gevraagd, papier, kleur print en opmaak

Super mooie uitnodigingen en simpel om zelf te ontwerpen . Super snelle verzending . Top !!

Een mooie website, goede kwaliteit! Goede klantendienst

Uitstekende service!

Heel veel keuze uit verschillende concepten. Keuze om zelf aan te passen en bewerken waar nodig. Heel vlotte levering van de proefdruk. Ziet eruit zoals verwacht. De effectieve druk en bestelling heel vlot en goed verpakt geleverd!

Correcte naleving afspraken

Gemakkelijk in gebruik(app) Snelle en correcte levering

Makkelijk te maken, snel geleverd

Subliem

Mijn dochter Lily doet haar eerste communie. Ik was al een tijdje op zoek naar mooie bedankkaartjes, uitnodigingen, bedankjes en versiering. Tadaaz heeft een heel mooi en stijlvol aanbod. Alles werd opvallend snel en correct geleverd. Ik zou Tadaaz aan iedereen aanraden. Heel erg bedankt voor de goede en warme service.

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge