Subliem

Mijn dochter Lily doet haar eerste communie. Ik was al een tijdje op zoek naar mooie bedankkaartjes, uitnodigingen, bedankjes en versiering. Tadaaz heeft een heel mooi en stijlvol aanbod. Alles werd opvallend snel en correct geleverd. Ik zou Tadaaz aan iedereen aanraden. Heel erg bedankt voor de goede en warme service.

Correct en supersnel geleverd

We hebben alles netjes en supersnel ontvangen waarvoor onze oprechte dank.

Top kwaliteit en service!

Leuk ontwerp, goede kwaliteit en snelle levering!

Het was voor ons een eerste kennismaking met TADAAZ.

Mijn eerste bestelling was niet kompleet : er ontbraken 4 fotostrips. Na een mailtje heeft Lore dit schitteren rechtgezet heb zelfs 6 fotostrips mogen ontvangen ipv van de 4 ontbrekende. Tof Lore, duizend maal dank !!! Met vriendelijke groeten,

Top en correcte levering

Goede levering Doen wat je vraagt en verwacht Zeker aan te raden

Supermooie kaartjes en snelle levering

Heel blij met het ruime aanbod en het kunnen personaliseren van alle kaartjes.

Bien sans plus

Les faire-parts sont très jolis mais soucis lors de la livraison , il manquait une partie. De plus il y a leur publicité en noir sur la face avant d'un ses cartons du faire-part ou nous avions écrit en doré, ça choquait un peu. Ok pour la pub mais pas sur une partie aussi importante du faire part

Mooie kwaliteit, vlotte service

Grote keuze aan producten, snelle levering, goeie kwaliteit. De site is alleen niet altijd even gebruiksvriendelijk. Een ontwerp maken loopt niet altijd even vlot.

Snelle levering, product volledig naar wens

Goede kwaliteit, snelle levering

Heel goede service en mooi kaartje

Het kaartje werd snel geleverd en is heel mooi!

Mooie kaarten en kwaliteit

Communie kaartjes met gouden belet******. Super mooie kaarten.

Snel geleverd en exact zoals we verwacht hadden

Voor gepersonaliseerde items was het echt wel een snelle levering. De prijzen zijn ook zeker niet te duur.

Perfect!

Heel mooi,heel blij ermee

Super tevreden

Mooi design, kwalitatief, snelle levering, gewoon top!

Perfect!

Gemakkelijk, snel, mooi en correcte prijs! Een aanrader!

Topservice !

Snelle en correcte levering van kwalitatieve en knappe producten. Een aanrader!

Zoals altijd heel tevreden

De uitnodigingen zijn nog mooier dan we verwacht hadden. Steeds top kwaliteit bij tadaaz

Goede , mooie en kwaliteitsvolle kaartjes

Zeer goed en snelle levering

Enorm goede klantendienst! 125 kaartjes foutief besteld, we kregen deze gratis weer aangepast!!

Super mooie geboortekaartjes

Snelle vlotte bestelling en levering Zeer mooie kaartjes

prachtig

Zeer gemakkelijk en mooie layout om zelf uw eigen creatie te maken. En na de proefdruk zeer snelle levering. Top!!

Supersnelle correcte service!

Veel keuze, supersnelle levering... Mooi afgewerkte kaartjes. Kortom: een aanrader!

Super merci

Rapide propre exactement se que je voulais pour mon mariage je recommande et l Envoi super protégé

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge