TOP!!!!

TOP!!!!!!!!Wij hadden reeds meerdere keren drukwerk van Tadaaz en altijd perfect afgewerkt. Dus bij deze terug onze keuze bij hen gemaakt. Zo ben je zeker van perfectie. Bedankt!!!

Geen mooie kleuren

De kaartjes zijn donkerder en onze gezichten zijn roder dan op de foto.

Mijn ervaring is erg positief

Prachtige kerstkaarten met bijpassende enveloppen. Een zeer goede kwaliteit met haarscherpe foto. Mijn bestelling werd zeer vlug en stipt geleverd.

Mitigee

J ai commandé des faireparts de naissance (qui sont tres beaux). J'avais également commandé des enveloppes assorties et reçu des enveloppes trop petites pour le fairepart. J'ai envoyé un mail pour trouver une solution mais malheureusement je n'ai reçu aucune reponse.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Ontbrekende items

Bij onze bestelling van de geboortekaartjes waren er enkele items tekort waardoor we de kaartjes niet konden afmaken. Na een telefonisch contact werd dit opgestuurd. Uiteindelijk hadden we nog de helft te weinig gekregen om alles af te maken. Normaal zijn we altijd heel tevreden van tadaaz maar nu was het eerder een minder fijne ervaring.

De 1e druk van mijn design kwam niet uit zoals verwacht. Meteen hulp gekregen van klantendienst en meerdere andere voorbeelden toegezonden gekregen van Tadaaz. Zonder probleem mijn nieuwe designs toegezonden gekregen, en ze zijn super mooi! Bedankt Tadaaz de vlotte service!

Top naverkoop!

Wij hadden een probleem met onze bestelling. Hebben contact opgenomen met Tadaaz en foto's doorgestuurd. Hier werd onmiddellijk op geanticipeerd en we kregen binnen de 3 dagen een correctie van onze bestelling. Met bijzondere dank aan Sofie!

Mooi en snel geleverd

Excellente

Envoi très rapide, qualité au top! Je recommande à 100%

heel tevreden

resultaat en service was top!

good service

It was very fast and just as we wanted ! Only comment; there can be options if we want envelopes with it

zeer goede en snelle service

Efficiëntie 100%

Uitstekend!

Mooie producten en dito service!

Heel mooie uitnodiging

Super efficace et tres belle qualité - merci!

Super efficace et tres belle qualité - merci!

Faire part de mariage

Très beau résultat Rapidité de livraison Hélas un des faire parts étaient mal imprimé et là on n’a pas de solutions pour en récupérer un convenable

Étiquettes arrivées pliées

Habituellement pas de soucis avec mes commandes mais cette fois-ci, les étiquettes commandées pour les boîtes à dragées sont arrivées pliées dans le colis. Une douzaine d'étiquettes étaient donc inutilisables.

Handig en snel

...

Excellent

Service rapide et produit impeccable

Rapide et qualitatif

J’ai commandé des faire-part de naissance et l’expérience a été plus que positive : - un choix énorme de templates facilement adaptables - une qualité d’impression excellente - une rapidité dans la préparation de la commande impressionnante: commandé début d’après midi, commande expédiée le lendemain matin, première heure Merci Tadaaz!

Was supper blij met de snelle service

Snelle levering mooie kwaliteit!

In de avond mijn bestelling gedaan en de volgende dag lag mijn order reeds klaar. Super mooie kwaliteit en makkelijke site om aan te passen.

Heel behulpzaam als je iets vraagt .. Helpen u met alles via mail of whatsapp Kwaliteit ook top! Aanrader !

Supermooie afwerking

Prachtige kaartjes en doopsuiker. Snel gemaakt en geleverd.

Mooie kaarten en snelle levering.

Mooie keuze van kaarten, gemakkelijk te personaliseren, mooi afdruk en snelle en correcte levering.

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge