Snelle levering mooie kwaliteit!

In de avond mijn bestelling gedaan en de volgende dag lag mijn order reeds klaar. Super mooie kwaliteit en makkelijke site om aan te passen.

Heel behulpzaam als je iets vraagt .. Helpen u met alles via mail of whatsapp Kwaliteit ook top! Aanrader !

Supermooie afwerking

Prachtige kaartjes en doopsuiker. Snel gemaakt en geleverd.

Mooie kaarten en snelle levering.

Mooie keuze van kaarten, gemakkelijk te personaliseren, mooi afdruk en snelle en correcte levering.

Snelle en vlotte levering, zelfs na mislukte druk

Mijn bestelling was niet gedrukt zoals het hoorde, maar dit werd onmiddellijk rechtgezet met een snelle nieuwe levering. Dankjewel voor jullie service, Tadaaz!

professioneel en snel geleverd

Er zijn veel subcategorieën van 1 keuze mogelijk. Zo kwam ik uit bij "grappige wenskaarten" voor onze zakelijke contacten. Ideaal en met de tool is het zeer gemakkelijk om je eigen logo te integreren. Eens besteld werd er zeer snel geleverd. Alles goed verpakt zodat er niets beschadigd toekwam.

Service après vente exceptionnelle

À la réception des cartes de remerciement, nous avons remarqué une petite faute d'orthographe. Nous les avons de suite contacté afin de rectifier l'erreur. Ils nous ont renvoyé de nouvelles cartes corrigées le jour même et sans frais supplémentaires. C'est très rare ce genre de service de nos jours. De plus, le personnel est très sympathique. Je re commande sans hésiter.

AU TOP

J'ai commandé des remerciement en plexi , super bien emballer super bien fai je recommande ++

Correcte en vriendelijke ondersteuning bij opmaak

Er was ruimte om vragen te stellen.

Geweldig service!

Ik heb de geboortekaartje van mijn zoontje hier besteld en ik ben zeer tevreden! Kwaliteit is enorm prachtig!

Magnifique cadeau de bonne qualite

Nous avons commandé un cadeau pour la future marraine et c’était vraiment magnifique. De très bonne qualité et emballé soigneusement.

fantastisch

Ik had mijn cadeautje al de volgende dag, was top!

Slingers en stickers besteld voor de verjaardag van mijn zoontje. Resultaat is heel mooi afgedrukt. Snelle levering. Pakketje was ook zoek geweest, Tadaaz heeft dit goed gehandeld met Bpost waardoor wij op tijd de slingers en stickers ontvangen hebben. Bedankt Tadaaz!

Vlotte verzending, goed ingepakt, product zoals omschreven.

Snelle druk

De avond ervoor besteld en de volgende dag lag het pakketje al klaar voor afhaling. Heel goede kwaliteit. Gemakkelijk dat je altijd je pakket kan gaan afhalen.

Op tijd , verzorgd, als iets niet duidelijk vermeld is wordt er gebeld om te vragen wat je eigenlijk bedoeld ! HEEL TEVREDEN van Tadaaz !

Super service

We hadden ronde stickers besteld maar het ontwerp was helaas niet altijd mooi in het midden gedrukt. De service afdeling heeft mijn mail meteen beantwoord en geholpen om nieuwe stickers te maken, en dat allemaal zonder extra kosten. Heel blij met deze hulp en service

Très bien

Joli design belle impression dorée très bon service et rapide. Les enveloppes pourraient être plus épaisses mais c’est très bien. Le logo est trop visible par rapport à d’autres sites ça pourrait être plus discret

Prachtig resultaat

Doosje besteld met tekst echt heel mooi!

Tevreden klant

Het was een eerste probeersel en ik vond het niet altijd gemakkelijk om de foto's op de juiste plaats in de Adventskalender te plakken. Maar uiteindelijk is het gelukt en het resultaat was mooi. De kinderen waren er blij mee

Wat je ziet is wat je krijgt! Gewoon TOP!

Zoals je het op de website ziet is het ook in het echt. Prijs kwaliteit is echt TOP. Mooi aanbod!

Super tevreden !

Hele leuke eerste ervaring ! De kerstkaartjes voor 2024 zijn nog mooier dan verwacht. Goede communicatie, zeer snelle levering. Gewoon top !

Rapide et efficace

Service au top et produit super bien fini.

prachtig en zeer mooie kwaliteit

heel mooi gedaan, boven mijn verwachtingen, hartelijk dank voor de mooie creaties die ik in mekaar heb gestoken, zeer snelle levering en heel mooi verpakt.

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge