Snelle en correcte service. Supermooi drukwerk. Gemakkelijk in gebruik.

Zo’n uitgebreide keuze!!

En een heel vlotte service. Super tevreden !!

Zeer goed!

Zeer goed. Gemakkelijk. Correct. Duidelijk.

Service après vente parfait

Les aimants reçus lors de la première livraison étaient décalés par rapport au Visuel sur le site. Un seul mail envoyé au service après-vente et même pas quelques jours après, je recevais de nouveaux aimants ! Merci Tadaaz

Mooi kaartje, enkel afwerking kon beter

Wij bestelden een proefdruk van een geboortekaartje en labels om onze doopsuikers mee af te werken. De labels zagen er heel goed uit, net zoals op het voorbeeld. Het geboortekaartje was ook heel mooi maar we hadden vooraan de naam in folie koperkleur laten drukken. Hier en daar was de folie niet mooi gedrukt, er zitten dus enkele gaatjes in de letters. Dat was zeer jammer, anders ging het top geweest zijn. Wel een hele snelle service, dus daarvoor zeker 10/10.

Alles is volgens onze verwachting

Uitnodiging was top gemaakt

Uitnodigingen laten maken in de vorm van een filmticket. Echt mooi en degelijk gemaakt. Enkel had de postbode het bij de buren in de brievenbus gestoken alhoewel het adres juist was, maar alles is in orde gekomen. Feest moet nog plaats vinden, dus….op naar het feest nu.

Qualité et rapidité au top

Nous avons commandé des faire part de naissance, nous sommes super contents de la qualité, et surtout de la rapidité pour la livraison. Firme à conseiller à 100%. Merci.

Parfait

Correspond parfaitement à la description. Qualité au top et rapidité d’impression et d’envoie !

Mooi resultaat

Alles verloop vlot en met kwaliteit

Wel een beetje moeilijk om te maken maar na bestelling een vlotte levering

Super mooie kaartjes

De geboorte kaartjes zijn top en snelle verzending. Alleen soms het aanpassen van het kaartje werkte soms wat tegen en moest je het vaak vernieuwen. Voor de rest TOP!

Dankjewel om het geboortekaartje van mijn dromen mee te realiseren.

Oke8

Alles zoals gevraagd in een mum van tijd.

Leuke doopsuikers en mooie kaartjes

We zijn heel tevreden van de proefdrukken van ons geboortekaartje. Ook de materialen om de doopsuikers te maken zijn goed. We hadden alleen als minpunt dat op de glazen buisjes onderaan een sticker plakte en het was vreselijk moeilijk om deze te verwijderen. Hierdoor zijn ook een aantal buisjes kapot gegaan.

Mooie bedankingskaartjes voor ons huwelijk. Snelle levering!

Voldoet aan de verwachtingen

Snel en correct geleverd. Leuk geschenk

Geweldig mooi

Eigen ontwerp en heel makkelijk zelf te maken de sleutelhangers zijn heel mooi en blijven heel mooi dank jullie wel er voor

Incroyablement surprise

Je ne suis pas déçu. Ma commande était exactement comme je le voulais.

Gebruiksvriendelijk een heel snel geleverd

De kaartjes zijn gemakkelijk te personaliseren. Ze werden reeds twee dagen later geleverd. Top!

Leuke en mooie aankoop van mijn doopsuiker

Goede en mooie levering Op tijd en bij het pakjesafhaalpunt, dat ik wou. Mooie cadeautjes om te geven

Mooie afwerking

Mooie druk. Propere afwerking, snelle levering.

uitstekend

heel goed

Super tevreden.

Bestelling gedaan omdat de levering binnen de 2 werkdagen zou plaatsvinden. Bij bevestiging stond dat het misschien langer kon duren. Dit was voor ons onmogelijk daar de bestelling met een overlijden te maken had. Dus telefonisch contact genomen. Ze waren zo vriendelijk en zouden ervoor zorgen dat dat de bestelling die dag zelf nog zou verzonden worden. En ja hoor, de dag nadien hadden we de buttons en ze waren prachtig. Het was onze eerste bestelling maar het zal er zeker niet onze laatste zijn.

Aankoop is vlot verlopen

De aankoop is vlot verlopen. De producten waren zoals beschreven. Sommige prijzen zijn wel aan de dure kant, zeker als je er nog best wel wat verzendkosten moet bij betalen.

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge