Heel attent personeel Jamie bedankt

Hallo iedereen, spijtig heb ik mijn pakje tot op heden nog niet ontvangen. Jamie is er mee bezig. Wij denken verloren gegaan met de post, en het was, oh, zo dringend. Jamie heeft het opnieuw verstuurd en nu wacht ik af. Groetjes Jacqueline

vlot werkbaar en snel geleverd

zeer duidelijke site, makkelijk edit programma, en correcte vlotte levering.

Correcte afhandeling

100% naar wens

Een gemakkelijke, eerlijke en zeer snelle service

Een prima ervaring. Voor herhaling vatbaar !

Kwaliteitsprodukten en een snelle verzending via bpost !

Snel en heel mooi

Vlotte ervaring, heel mooie kaartjes, perfect zoals verwacht.

Rapidité et qualité d’impression

Commande le jeudi , livraison le vendredi !!! Rapidité et qualité d’impression

Mooi afgewerkt ,fijne site om mee te werken

Prachtig

Super gemakkelijke tool om alles te ontwerpen, levering laat niet lang op zich wachten en alles ziet er prachtig uit!!!

Liefdevol en prachtig werk

Wij raden iedereen Tadaaz aan! Ruime keuze en je kan alles op elkaar afstemmen wat heel fijn is. Zowel de geboortekaartjes als afwerking doopsuiker waren mooi en kwaliteitsvol. We bestelde afgelopen week nog de doopcadeautjes en ook hier zijn we heel tevreden over. Alles wordt steeds heel goed ingepakt en beschermt. Leveren heel snel en bij vragen kan je steeds bellen en mailen, ook krijg je steeds vlot antwoord op je mail. Probleempjes door de leveringsdienst lossen ze meteen op zodat je geen zorgen hoeft te hebben over het leveren van doopkaartjes of eender wat. Wij blijven zeker en vast klant!

Impeccable

Le design est très beau. L'impression de qualité. Livraison rapide. Super!

Prachtige uitnodiging

Zeker doen, heel tevreden!

De service van Tadaaz is ronduit fantastisch!

Wij hadden een eigen ontwerp voor ons geboortekaartje en voor de doopsuikerdoosjes. Tadaaz antwoordde telkens supersnel op onze vragen, zette ons Illustratorbestand klaar in hun ontwerptool en paste zelfs het kleur aan in de ontwerptool van de doosjes. Een heel persoonlijke en snelle service dus! Ook het eigenlijke drukwerk was supersnel! Heel erg bedankt Tadaaz!

Alles zorgvuldig ingepakt.

Ik heb deze site op internet gevonden, en ben meer dan tevreden over het resultaat. Ik maak reclame.

top

Alles was tot in de perfectie gemaakt danku

Heel tevreden

Houten flesopener met tekst besteld. Was snel geleverd en mooi gedaan

Schitterend gedaan!

Heel eenvoudig om samen te stellen

Heel mooi

Verzorgd en heel snel bezorgd

Date de livraison tardive

Normalement prévu sous 24h. Nous avons reçu notre commande plusieur jours après. Il s'agissait de la naissance d'un enfant... Dommage,

• Nous recommanderiez-vous? Non

Heel mooi kaartje en snelle levering

Drukwerk ok maar levering niet

Het drukwerk werd aan de deur achtergelaten door Bpost. Er werd tot op heden niet gereageerd door tadaaz op de klachtmail.

Ik heb mijn proefdruk nog altijd niet aangekregen.

Gelukkig heb ik niet gewacht tot mijn proefdruk er was en heb ik mijn bedankkaarten toch al besteld. Die waren er binnen 2 dagen. De proefdruk daar zit ik nog op te wachten.

Beter dan verwacht

De foto's en de druk waren beter dan verwacht. Heel mooie afwerking.

Gebruiksvriendelijk, mooi en snel!

Niets op aan te merken. Ons zoontje is prematuur geboren dus we hadden snel onze kaartjes nodig. Heel gebruiksvriendelijk en tal van ontwerpen! Ik kan het alleen maar aanraden!

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge